Campionatul national de echitatie – VOLTIJE 2013- incepe in vestul Tarii

Prima etapa a campionatului national la echitatie 2013 -voltije (gimnastica acrobatica pe cal), sambata si duminica ora 11 in localitatea Belint la baza hipica a clubului sportiv de echitatie Laurentiu Covaci.

Dupa cum stim echipa de copii -Voltije a clubului este campioana nationala de 3 ani consecutiv si are ca obiectiv in acest an calificarea la campionatul european 2013.
Incepand cu acest sezon Clubul are Baza Hipica proprie in localitatea Belint jud Timis, un centru ecvestru nou cu perspectiva si dorinta de a continua programele si proiectele ecvestre in zona de vest la fel ca in ultimii 10 ani prin clubul sportiv de echitatie Laurentiu Covaci.

In luna iunie dupa etapa de calificare a copiilor la Budapesta (1 iunie), vom organiza un eveniment  concurs de inaugurare al bazei hipice din  Belint pe care il vom anunta din timp.
Cu sprijinul Directie judetene pentru sport, al sponsorului clubului, si al colectivului scolii de echitatie Laurențiu Covaci, cu disponibilitatea Primariei Belint, campionatul de echitatie 2013 incepe la Belint

Programul competitiei

Sambata ora 11- 14 sala de sport BELINT (voltije si gimnastica pe cal artificial)
Duminica ora 11- 14 Baza hipica CSE LAURENTIU COVACI Belint (probele de voltije pe cal natural, pas trap, galop, echipe, toate categoriile)

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.