Te afli aici: Acasa » Sport » Campionatul Național de Karate Shotokan Esku

Campionatul Național de Karate Shotokan Esku

 

Clubul timișorean „Golden Karate” a fost invitat să participe la Campionatul Național de Karate Shotokan Esku, pentru copii, minicadeți, cadeți, junior, U21, seniori și veterani, care s-a desfășurat la Buzău, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, în data de 19 martie a.c.

 

Acest eveniment a fost așteptat cu mult interes de către sportivi și antrenori, având în vedere numărul redus de competiții din ultima perioadă.

 

„Golden Karate” Timișoara a participat la campionat cu un număr de 22 de sportivi de diferite vârste, bine antrenați cu multă seriozitate de către sensei Roxana Stoian.

 

Competiția a fost una strânsă și dificilă ținând cont că au  participant 600 de sportivi dornici de a câștiga o medalie.

 

Sportivii Clubului „Golden Karate” din Timișoara, au revenit acasă cu o mulțime de medalii și premii astfel:

Locul I: Neag Andrei, kumite, shobu; Aboud Amira, kata; Buftea Oliver shobu; Buftea Beatrice, joc tehnic

 

Locul II: Pongor David, kata; Valenti Daria, kata echipe; Daria Ieva, kata echipe; Păsculescu Claudia, kata, kata echipe; Betty Luchescu, shobu

 

Locul III: Iorgovan Denis, kumite, shobu; Alice Carla, kumite, shobu; Betty Luchescu, kumite; Radu Bradea, kumite; Potages Luca, shobu; Argint Alexandru, kumite; Radu Ancuți, kumite

 

Sensei Roxana Stoian, felicită sportivii premiați dar și pe cei fără medalii: Bianca Tarau, Bogdan Tarau, Victor Oprișor, Rareș Pașcalău, Marius Oltean, Camelia Zanfir, Ieva Vlad, de asemenea îi felicită pe sportivii Richard Grosu, Deatcu Mihai, Sgondea Alice, Dobra Darius pentru debutul lor în rândul arbitrilor.

 

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus