Cei trei americani ai Timbei au poposit la Timisoara

Chief Kickingstallionsims, Jordan Glynn şi Rickey Huckaby s-au reunit cu colegii lor de la Timba. Niciunul dintre ei nu a mai jucat în România, dar spun că îşi doresc să obţină un rezultat cât mai bun la finele campionatului.

Vara aceasta, „urşii” s-au întărit cu sârbul Bosko Stojakovic, Alexandru Mihuţi de la concitadina BC Timişoara şi cei trei americani. Primul care a semnat a fost Chief Kickingstallionsims, un pivot de origini Navajo. Chief vine după aproape doi ani de pauză din cauza unei boli, dar spune că va totul pentru a fi 100% la startul sezonului. Sper ca fanii să susţină echipa, chiar dacă e primul an al echipei în prima divizie. Noi vom încerca s jucăm cât mai bine şi să le dăm ce îşi doresc. Suntem o echipă tânără, dar văd că băieţii trag tare la antrenamente. Eu o să fac ceea ce îmi cere antrenorul. Îmi va fi greu la început, pentru că am stat pe tuşă aproape două sezoane, am slăbit foarte mult dar sper să revin la 100%. Acum sunt la 75%, dar mai sunt şase săptămâni până la primul joc şi atunci voi fi pregătit, a declarat Kickingstallionsims.

La prima experienţă în România, dar nu în Europa este Jordan Glynn, care a aflat deja că în oraş mai există o echipă de baschet pe care îşi doreşte să o învingă. Îmi place aici, îmi plac antrenorii şi echipa. Abia aştept să începem. După ce am terminat Colegiu am jucat în Danemarca şi am simţit că România este un pas înainte pentru mine, să cresc ca jucător. Anul trecut am jucat mai mult pe poziţia 4, dar joc unde îmi cere antrenorul. Acum mă simt mai bine pe poziţia 3, pentru că am mai multă libertate de mişcare. Am auzit că între noi şi celălalt club există o mică rivalitate, dar aştept primul meci să îi învingem, a declarat Glynn.

Nici bine nu a sosit că a şi fost pedepsit de antrenor. Rickey Huckaby nu a înţeles o comandă la antrenament şi a fost pedepsit să urce scările la sală, dar est foarte încrezător în şansele Timbei la titlu. Mă bucur că am ajuns în România, îmi plac antrenorul şi echipa. E primul meu antrenament şi am aruncat la coş după ce antrenorul fluierase, aşa că m-am ales cu o pedeapsă. Am înţeles, e un antrenor bun şi voi face tot ce îmi cere. Echipa este foarte organizată şi asta e foarte buni. Obiectivul meu principal este că câştig campionatul. Nimic nu este imposibil dacă ne antrenăm şi jucăm bine, chiar dacă suntem o echipă nouă, a declarat Huckaby, care joacă pe postul 1.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.