Te afli aici: Acasa » Sport » “Cross Egypt Challenge” – meeting de anduranta pe scutere cu participare romaneasca

“Cross Egypt Challenge” – meeting de anduranta pe scutere cu participare romaneasca

Un grup de 45 de rotarieni internaționali s-au inscris pentru a participa în perioada 8-16 noiembrie  la cel de-al treilea sezon al  “Cross Egypt Challenge”,  o acţiune gândită de către organizatori nu doar în scop de promovare turistică a ţării faraonilor ci şi aceea de motivare  a participanţilor in spiritual prieteniei, toleranţei şi solidarităţii umane.

   Districtul Rotary 2241 România şi Republica Moldova  este reprezentat in acest an în circuitul intitulat “Cross Egypt Challenge”,  de Past President Rotary Club Buziaş şi Past Asistent guvernator,  Oliver Wehry,  care a răspuns  astfel  invitaţiei  adresate de către Rotary Club din Alexandria Cosmopolitan – District 2451 – Egipt .

De-a lungul celor nouă zile de călătorie, riderii vor  putea descoperi misterele Egiptului, vor  experimenta o mare varietate de trasee și vor putea lega  prietenii  cu partenerii  internationali.

Traseul  de 2400 km  porneşte din orașul mediteranean Alexandria, trece prin capitala Egiptului, Cairo,  cu opriri în Deşert,  în Oazele de Vest din Bahareya , Farafra, Dakhla  și Kharga, indreptându-se ulterior spre  Luxor şi  staţiunea  Hurghada de la Marea Roşie. Călătoria se va încheia în Cairo, la baza Marilor Piramide din Giza.

“Cross Egypt Challenge”  se adresează  rotarienilor pasionaţi de călătoria de aventură și amatorilor de sporturi  extreme din toată lumea.  Alături de singurul reprezentant al României, Oliver Wehry, în acest an, s-au inscris rotarieni din alte 11 țări:  Statele Unite ale Americii,  Canada,  Marea Britanie,  Mexic , Brazilia, Brunei,  Noua Zeelandă , România ,  Africa de Sud,  Australia,  Grecia şi desigur, din ţara gazdă, Egipt.

  Actualizarea activităților poate fi urmărită pe https://www.facebook.com/CrossEgyptChallenge  şi pe site-ul www.crossegyptchallenge.com.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus