Cupa Politehnica a ramas acasa

La fel ca şi anul trecut, handbaliştii de la CSU Poli au câştigat din nou trofeul de la turneul organizat an de an, după trei victorii în cele trei partide. Sâmbătă, Poli s-a impus cu 30-18 dimineaţa, în meciul cu Proleter Zrenjanin, iar cu Pandurii au câştigat la scorul de 41-30. În prima zi, timişorenii au învins pe Kecskemeti KSE cu 39-27.

Timişorenii au dominat clar meciul cu echipa din Zrenjanin. La pauză scorul era deja 20-11, iar la final, meciul s-a terminat 39-27. Cel mai bun marcator a fost Andrei Grasu, cu 8 goluri, urmat de Mihai Timofte, cu 6 goluri. În al doilea meci al zilei, bănăţenii au condus din nou întreaga partidă cu cei de la Pandurii Târgu-Jiu. Grasu a marcat 8 goluri, Dragan Mrakic, 6, iar Timofte 5. Cristian Antonaru, portarul transferat vara aceasta de la Reşiţa a câştigat titlul de cel mai bun portar al turneului, iar căpitanul Cristian Fenici a câştigat titlul de cel mai tehnic jucător. Golgheterul turneului a fost Darius Apolzan, de la Pandurii Târgu-Jiu.

Cupa Politehnica rămâne în Timişoara. Băieţii au meritat asta după ce au arătat în teren şi cum au luptat. Sunt mulţumit la 85% de apărare şi atac. Acum trebuie să ne ocupăm de atmosferă, care contează foarte mult. Nu am pus presiune pe băieţi să câştige turneul, dar băieţi au luptat pe teren. Problema e că în ultimul meci am primit 30 de goluri, ceea ce mă nemulţumeşte. Am dat şansa tuturor jucătorilor. Mă aşteptam la o victorie la 2, 3 goluri, Târgu-Jiu este o echipă bună, se vede că sunt obosiţi, a declarat tehnicianul Nedeljko Vuckovic.

Consider că ultimul  meci a fost chiar destul de greu, dar echipa din Târgu-Jiu a cedat destul de repede şi asta a fost bine pentru noi. Iar echipele din Ungaria şi din Serbia nu s-au ridicat la nivelul Ligii I din România. Sperăm să câştigăm cât mai multe meciuri oficiale, nu am avut rezultate aşa bune anul trecut. Dar acum avem o echipă mult mai bună şi mai acoperită pe posturi ca anul trecut. Echipa este un câştig, nu avem individualităţi foarte bune. Echipa e în creştere, am avut un turneu în Serbia, turneu de pregătire. Echipa este închegată, dar avem câteva lipsuri, lipseşte Nelu Stan, Băiceanu s-a accidentat şi el, sperăm să ne descurcăm şi fără ei, a declarat căpitanul Cristian Fenici.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.