Cupa Romaniei la echitatie 2012 castigata de judetul Timis

În acest weekend (28 – 29 iulie 2012) la Sibiu s-a desfasurat CUPA ROMANIEI editia 2012, una din cele mai importante competitii nationale in sportul ecvestru.
Pentru prima oara o echipa din Timis reuseste sa o castige la proba pe echipe.
Echipa formata din sportivii Laurentiu Covaci, Bozan Razvan si Socol Andrei Milan reprezentand clubul Morisena Cenad au reusit in urma evolutiei in doua manse sa castige trofeul pe echipe, o performanta foarte importanta pentru zona de vest a Romaniei. Pe locul doi s-a clasat echipa CSM Sibiu si pe locul 3 Steaua Bucuresti.

La aceasta competitie au fost prezenti cei mai buni sportivi si cai din Romania. Un numar de 130 de cai care au evoluat la aceasta competitie de la toate cluburile din Romania.

La sfarsitul acestei saptamani (4 – 5 august 2012) la Piatra Neamt se va desfasura finala campionatului national de seniori 2012, competitie la care Timisul va fi reprezentat de aceeasi echipa (Bozan Razvan, Covaci Laurentiu si Socol Andrei Milan) pentru clubul Morisena Cenad.

Transferul sportivului Laurentiu Covaci la Clubul Morisena Cenad de la Scoala de Echitatie Laurentiu Covaci a avut ca scop formarea unei echipe puternice, care sa castige Cupa.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.