Dan Dinu: Urmeaza un meci pe care suntem condamnati sa il castigam

Acum e acum pentru RCM MVT Universitatea de Vest Timişoara. Duminică, galben-albaştrii dispută semifinala cu RCJ Farul Constanţa. O înfrângere ar nărui munca întregului sezon, în timp ce o victorie ar da echipei dreptul de a visa încă o săptămână la titlul naţional, până la marea finală.

Timişoara şi Constanţa se vor întâlni pe terenul din Ronaţ după ce au terminat play-off-ul pe locul 2, respectiv 3. La fel ca şi RCM, şi Farul are în componenţă o pleiadă de jucători străini şi practică un joc în viteză, dar în această ediţie de campionat, elevii lui Chester Williams au reuşit de fiecare dată să câştige partidele cu „marinarii”. Singurul lucru pe care nu-l putem controla este jocul dintre Baia Mare şi Steaua, dar ne putem controla jocul nostru din meciul cu Constanţa. Farul a ajuns deja aici şi sunt montaţi să câştige. Noi ne-am pregătit bine şi sperăm să câştigăm noi, a declarat Chester Williams. Dan Dinu, vicepreşedintele clubului este de părere că diferenţa se va face la motivaţie şi la spiritul de echipă al Timişoarei, însă şi în apărare. Urmează un meci greu pe care suntem obligaţi să îl câştigăm deoarece doar victoria ne duce în finală. Echipa e foarte bine motivată, nu sunt probleme de lot şi sperăm din tot sufletul să câştigăm. Arătam ca o familie, băieţii sunt foarte motivaţi. Farul sunt foarte periculoşi în atac, dar noi aveam cea mai bună apărare din ţară, a declarat Dinu.

Semifinalele vor fi arbitrate de arbitrii din străinătate, care au oficiat meciuri de cel mai nalt nivel în rugby-ul mondial. Federaţia de Rugby s-a supărat că am cerut arbitrii străini, dar şi ei trebuie să înţeleagă că anul acesta a crescut foarte mult nivelul rugby-ului, atât calitativ cât şi financiar, a declarat Dan Dinu. Pentru meciul de duminică se anunţă un aflux foarte mare de spectatori pe arena „Gheorghe Răşcanu”. Mâine vom încerca să aliniem cel mai bun „15”. Sper ca cei din tribune să creeze o atmosferă frumoasă şi decentă, a declarat vicepreşedintele Sorin Doda. Meciul se va disputa de la ora 16, duminică, urmând ca finalele să aibă loc peste o săptămână.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.