SPORT / Încă o victorie în amicale pentru handbalişti

Alb-violeţii au câştigat şi amicalul de joi cu Metaloplastika Sabac la scorul de 32-25. Elevii lui Nedeljko Vuckovic vor juca şi vineri un al doilea amical contra aceleiaşi echipe, acesta fiind ultimul amical înaintea startului de campionat de săptămâna viitoare. Astăzi a jucat şi un handbalist venit în probe, Marinko Kekezovic, care a şi reuşit două goluri.

Cele două echipe au mers la egalitate în primele 15 minute. După mai multe ocazii ratate de ambele părţi, tabela arăta 7-7, însă pe finalul primei reprize, timişorenii aveau un avans de trei puncte la scorul de 11-8. În repriza secundă, „studenţii” şi-au mărit avansul treptat, la 4, apoi la 5, 6, până la 7 puncte la scorul final. În repriza secundă portarul Cristian Tcaciuc a apărat foarte bine. Principalul marcator al Politehnicii a fost Dragan Mrakic, cu 6 goluri, urmat de Stan şi  Timofte, cu câte 5, respectiv 4 goluri. Cei mai buni marcatori de la Metaloplastika au fost Grujicic şi Mitrovic, cu 6 reuşite fiecare.

Metaloplastika a început foarte bine, iar noi am jucat mai uşor la încet, iar după am intrat în joc mai tare. Băieţii sunt puţin obosiţi, e normal, dar eu sunt mulţumit de cum au jucat. Echipa joacă deştept. Mâine vom juca un nou meci cu acelaşi adversar, Metaloplastika e puţin obosită, e normal, iar mâine cred că vom câştiga din nou, a spus tehnicianul sârb al Politehnicii Municipal.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.