Leopardele au clasa de Champions League

Fetele de la CFR Timişoara au administrat prima înfrângere echipei Olimpia Cluj, neînvinsă de la înfiinţare. Timişorencele au câştigat cu 2-1 chiar înainte de meciul clujencelor din Liga Campionilor.

În prima repriză, gazdele au avut mai multe ocazii, între care cea mai importantă în minutul 32, prin Ozana Ababei. Primul gol a fost marcat în minutul 41, de Larisa Sîrbovan. În repriza secundă balanţa ocaziilor s-a echilibrat pentru Olimpia Cluj, dar „leopardele” au marcat după o lovitură liberă executată printr-un şut de senzaţie de Andreea Cojocaru. Oaspetele au marcat pe final, în minutul 86, prin căpitanul Ştefania Vatafu. Victoria nu a mai scăpat însă din mâinile echipei alb-vişinii, o victorie de palmares pentru fetele lui Florin Bugar, care speră să câştige titlul anul acesta.

CFR Timişoara: Claudia Buză, Şodinca Melisa Şodincă, Mihaela Durla, Diana Buză, Denisa Heisu, Ozana Ababei, Mihaela Molnar, Andreea Cojocaru, Manuela Voica, Ionela Voica, Larisa Sîrbovan. Au mai intrat: Elena Obrad, Claudia Bistrian şi sorina Munteanu.

Mă bucură rezultatul. Le felicit pe fete pentru ambiția și determinarea cu care au jucat și pe care o aștept în fiecare etapă. Sper să facem meciuri la fel de reușite și în continuare și, dacă ne vom păstra pe primul loc până la iarnă, sper să transferăm 2-3 jucătoare de valoare. Echipa e mult mai disciplinată, mult mai bine așezată pe teren. Felicit echipa din Cluj, care ne reprezintă cu mândrie în Champions League, a declarat Florin Bugar.

Am întâlnit o echipă foarte agresivă din toate punctele de vedere, un meci intens, disputat, Rezultatul este echitabil, arbitrajul la fel. Mă bucur că sunt şi alte echipe bune înafara de Olimpia Cluj. Timişoara are o echipă disciplinată, bună, agresivă, cu un joc bun, a declarat tehnicianul clujencelor, Tiberiu Stramyckzky.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.