Medalii pentru sportivii Clubului Golden Karate Timișoara, la prima competiţie din 2019, „Cupa Masibo”

Încă de la începutul anului copii de la Clubul Golden Karate Timişoara, au revenit la antrenamentele obişnuite pentru a deveni din ce în ce mai buni, drept dovadă rezultatele obţinute la prima competiţie din acest an, Cupa Masibo.
Sâmbătă, 16.02.2019 sportivii clubului Golden Karate Timișoara au participat la Cupa Masibo, ajunsă la a X-a ediție, desfășurată la Baru, județul Hunedoara. La competiţie au participat 600 de sportivi din trei țări. Competiția s-a desfășurat după regulamentul WKF karate olimpic.
Roxana Vlas, antrenoarea sportivilor de la Clubul Golden Karate Timișoara, s-a prezentat la competiţie cu opt sportivi cu vârsta cuprinsă între 7 şi 15 ani, iar munca lor a fost răsplătită astfel: Denisa Albu, locul 2la kata; Amira Aboud, locul 2la kata şi locul 3 lakumite; Olivia Nichsici, locul 3 lakumite; Alexandra Nedin, locul 2la kumite; Ana Ursuleac, locul 3 la kumite; Radu Bradea, locul 1la kata; Andrei Neag, locul 2 la kumite şi locul 3 la kumite pe echipe; Alexandru Cacovean, locul 3la kumite pe echipe.
Sensei Roxana Vlas se dedică trup şi suflet acestui sport, placticându-l la rândul ei de la o vârstă fragedă şi acest sentiment îl transmite şi sportivilor pe care îi antrenează, astfel, rezultatele la competiţii sunt răsplătite. De această dată a participat cu opt sportivi, toţi clasându-se pe primele trei locuri, revenind acasă cu 10 medalii.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.