O noua victorie contra sarbilor de la Metaloplastika

CSU Poli a învins şi în al doilea amical contra echipei din Sabac, cu scorul de 29-27. După acest meci, elevii lui Nedeljko Vuckovic vor face câte două antrenamente pe zi până la Cupa Politehnica.

De data aceasta, timişorenii au condus meciul. Prima repriză s-a încheiat 17-12. Tehnicianul sârb al Politehnicii a rulat toţi jucătorii pe care i-a avut la dispoziţie, cu excepţia lui Djuricin, accidentat, şi Stan nerecuperat. Au jucat azi Arseni, Luca şi Szentpetri, tinerii aduşi de la HC Arad înapoi la Poli. Andrei Grasu a fost principalul marcator, cu 7 goluri, urmat de Andrei Lela, cu 4 goluri. Timofte şi Mrakic au dat 3 goluri, Băiceanu, Cotinghiu, Spahic, Cristescu câte 2, iar Arseni, Vasile, Marius Ignat şi Sabin Ignat au înscris o dată.

Antrenorul Nedeljko Vuckovic s-a declarat mulţumit de rezultat, deşi în anumite momente i-a certat pe câţiva handbalişti. Metaloplastika a fost un adversar foarte bun pentru noi deoarece joacă o apărare de 5 la 1, ca şi CSM Bucureşti, primul nostru adversar din campionat. În ultimele zece minute am schimbat echipa şi am terminat cu această diferenţă de două goluri. Ne-am dorit să câştigăm printr-un joc mai frumos meciul de azi. Am avut ceva probleme pe contraatac, unde azi a fost mai bine, şi cu faza a doua de joc. Nu am fost nervos, dar i-am cerut lui Spahic să respecte schema de joc de la antrenament. Nu este posibil ca un jucător care nu a jucat un an să decidă schema. Şi cu Marius Vasile trebuie să mai avem răbdare. Sunt mulţumit în proporţie de 70%, a declarat Nedeljko Vuckovic.

Anul acesta, conducerea a impus ca obiectiv un loc de cupe europene iar jucători speră să readucă adversari puternici la Timişoara în sezonul 2013-2014. Cele două meciuri au fost utile, cu o echipă din Serbia care joacă un handbal modern şi au un antrenor bun, bun tactician. Pe noi ne ajută foarte mult pentru că trebuie să ne omogenizăm în vederea începerii campionatului. E un lucru bun că am păstrat nucleu de jucători de anul trecut, dar cei care au venit trebuie să intre şi ei în angrenajul echipei. Grasu a intrat foarte bine în jocul nostru şi îi aşteptăm şi pe ceilalţi să ne ajute. Politehnica în noul sezon este mult mai puternică, are posibilităţi mai multe de exprimare pe faza de atac, cât şi în apărare. Ne dorim un an mult mai bun decât precedentul şi avem şi motive să credem că va fi aşa. Ne dorim să ajungem în cupele europene, dar nu putem şti dinainte ce se va întâmpla. Sper să măresc procentajul şa aruncările de la 7 metri, a declarat Mihai Timofte.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.