Performanță remarcabilă: Sportivii de la „Golden Karate” au strălucit la Campionatul European Shito Ryu din Regensburg 2024

 

Campionatul European Shito Ryu a avut loc în Regensburg, Germania, în perioada 17 – 19 mai 2024. Acest eveniment, organizat de European Shito Ryu Karate Federation (ESHRKF), a inclus competiții la diverse categorii de vârstă și niveluri, de la cadeți și juniori până la seniori, atât în disciplinele de Karate Shito Ryu cât și Kobudo Bo​ (ESHRKF.org)​​ (SportData)​.

România a fost reprezentată la Campionatul European Shito Ryu – Regensburg, Germania, de sportivii Clubului „Golden Karate” din Timișoara, antrenați de Roxana Stoian, care a fosy alături de lotul participant, format din cei mai buni sportivi ai săi.

Competiția a fost una foarte grea, cu mari emoții, dar și așa, românii de la Clubul „Golden Karate” din orașul de pe Bega, s-au întors în țară cu salba de medalii și cu un campion European la categoria minicadeți (+55 kg), Buftea Oliver, care a ocupat locul I la această categorie.

Roxana Stoian, antrenoarea lotului românesc prezent la campionat, este mandră de copiii ei, felicitându-i în aceeași măsură pe toți, pentru efortul, seriozitatea și respectul de care dau dovadă în exercitarea acestui sport.

Pe podium au urcat următorii sportivi ai clubului „Golden Karate” Timișoara, participanți la Campionatul European din Germania:

  1. Buftea Oliver – locul I, minicadeți, +55 kg
  2. Pălăcean Alexandru – locul II, 8-9 ani, -28 kg
  3. Harte Tania – locul III, cadeți, -54 kg
  4. Guțu Bogdan – locul III, 8-9 ani, -32 kg
  5. Luchescu Elisabeta – locul V, junioare, -58 kg

Felicitări dragi sportivi, Banatul este mândru de voi!

Daniela Florian

Related posts