SPORT / Poli nu concepe să piardă cu FC Olt

9 puncte după trei meciuri. Acesta este obiectivul lui Poli pentru partida care se va juca sâmbătă dimineaţă pe „Dan Păltinişanu”. Nici antrenorul nici jucătorii nu concep alt rezultat cu echipa din Oltenia, iar Vali Velcea nu este dispus să facă nicio concesie cu jucătorii indisciplinaţi.

Velcea ştie că oltenii vor veni cu determinare să bată echipa vicempioană de anul trecut. Adversarii vin la Timişoara să se autodepăşească, să facă un rezultat pozitiv, în primul şi în primul rând fizic. Jucătorii vin aici cu gândul să o bată pe Poli din primă ligă, nu pe cea din Liga a II-a, a spus Velcea despre toate adversarele din Seria de Vest.

Pentru meciul acesta, formula de atac este mai mult decât previzibilă. Velcea nu poate juca cu Axente, suspendat după cartonaşul roşu primit la Slatina, iar Ricketts este plecat să joace pentru naţionala Canadei. În aceste condiţii, atacul va fi format din Goga şi Zăgrean. Sunt jucători pe care nu e nevoie să îi mai prezinţi. E imposibil ca adversarii să nu ne cunoască. Ei sunt aceeaşi jucători, de la aceeaşi echipă, doar că acum joacă în altă ligă, a spus Velcea. Ar mai exista şi varianta Popovici, dar Vali Velcea ţine la disciplină, iar şutul furios al lui Popovici după ce a fost schimbat îl costa pe jucător mult. Eu nu iert niciodată. Ţin la disciplină şi atât timp cât voi fi la Poli acest lucru va rămâne aşa, a spus, intransigent, Velcea.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.