Politehnica Municipal nu mai joacă amicalul la Lugoj

Handbaliştii timişoreni nu vor mai juca astăzi amicalul programat la Lugoj cu formaţia de liga secundă din municipiul de pe Timiş. Jucătorii vor aştepta până la primul meci de verificare de marţea viitoare, în compania Stelei Roşii Mokrin, la Jimbolia. Apoi, echipa va disputa mai multe meciuri în Serbia, iar la finele lunii august, va avea loc ediţia aniversară a Cupei Politehnica.

Amicalul cu CSM Lugoj a fost anulat din cauza marilor probleme financiare ale echipei. O parte a jucătorilor a refuzat să se prezinte la meci pentru că nu s-au înţeles cu cei din conducere în privinţa recompenselor financiare. Aşadar, până marţi, echipa va continua antrenamentele în Sala „Constantin Jude” până la amicalul de la Jimbolia. Apoi, echipa va pleca în Serbia pentru amicaluri cu echipe mai puternice. Joi, în data de 18 august, Poli va juca cu Metalopastika. Vineri şi sîmbătă, echipa bănăţeană va participa la turneul organizat de Partizan Belgrad, unde vor juca cu organizatorii, echipa Ivry din Franţa şi Wisla Polska din Polonia.

Iubitorii de handbal sunt invitaţi în ultimul week-end din luna august la ediţia aniversară a Cupei Politehnica. Anul aceste se împlinesc 20 de ani de la câştigarea singurului titlu de campioni de către echipa timişoreană şi 25 de ani de la câştigarea Cupei României. Totodată, Cupa Politehnica ajunge la ediţia cu numărul 35. Echipele invitate sunt UCM Reşiţa, Kecskemet şi Dinamo Pancevo. De asemenea, vineri va avea loc un joc între juniorii echipei, iar sâmbătă un meci de oldboys între generaţia 1986 şi 1991.

Anda Deliu

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.