Te afli aici: Acasa » Sport » Preselectii la Clubul Sportiv Timisoara 89ers

Preselectii la Clubul Sportiv Timisoara 89ers

În data de 5 octombrie, echipa de Fotbal American Timișoara 89ers va organiza o preselecție pentru a căuta coechipieri noi. Evenimentul se va ține la baza sportivă “Textila”, str. Martir Dan Carpin, Calea Aradului cu începere de la ora 10.30.

Echipa Timișoara 89ers s-a format în 2010 din inițiativa câtorva tineri pasionați de Fotbal American să practice și să promoveze valorile acestui sport: munca în echipă, devotamentul, spiritul de sacrificiu – toate în scopul atingerii unui țel comun și nu în ultimul rând să reprezinte Timișoara și să câștige toate întrecerile interne și internaționale la care participă.

Anul acesta Timișoara 89ers și-a unit forțele cu echipa Reșița Locomotives pentru a participa la Campionatul Național de Fotbal American. Echipa a devenit vicecampioana României după finala pierdută împotriva echipei Cluj Crusaders disputată pe Cluj Arena.

În sezonul următor, obiectivul principal este titlul național, dar pentru aceasta, echipa trebuie întărită cu jucători noi dornici să practice Fotbalul American și să se alăture echipei

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus