RCM, meci dificil la Constanta

Echipa de rugby timişoreană va juca mâine contra celor de la Farul Constanţa, într-un meci contând pentru a doua etapă din play-off. RCM vine după o înfrângere, iar Constanţa după o victorie la o diferenţă neaşteptată.

„Marinarii” au terminat sezonul regulat pe locul 4, în urma Ştiinţei Baia Mare, RCM Timişoara şi Steaua Bucureşti, dar au jucat foarte bine în primul meci din play-off. RCJ Constanţa s-a impus acasă cu 30-13 în faţa maramureşenilor. În schimb, RCM-ul vine după înfrângerea cu 23-17 de pe terenul Stelei. Antrenorul Chester Williams a declarat pentru site-ul galben-albaştrilor că echipa a învăţat din greşelile comise săptămâna trecută. Vom aborda cu mult mai multa maturitate acest meci. Ne-am pregătit temeinic, atât fizic cât şi moral. Suntem o echipă cu mentalitate de învingători, ştim să învăţam din greşeli şi suntem conştienţi de importanta acestei înfruntări. Mergem înainte şi vom da ce-i mai bun din noi, a declarat sud-africanul. Echipa a rămas la Bucureşti între meciul cu Steaua şi cel cu Farul, pentru a nu mai obosi jucătorii cu drumurile lungi. Înainte de plecare Vali Calafeteanu punctat că  Farul este o echipă imprevizibilă. Farul pentru mine este echipa cea mai imprevizibilă, poate bate sau poate pierde, are jucători de înaltă calitate, dar, ca şi noi anul trecut, nu are omogenitate, a explicat Calafeteanu.

Iată formaţial cu care RCM va aborda meciul de mâine: BĂLAN Petru-Vladimir, BORZAȘ Paul Constantin, BURCEA Sandu Stelian, CALAFETEANU Valentin Nicolae, CĂPĂȚÎNĂ Marian Eugen, CARPO Daniel, DRENCEANU Marian, DUMITRU Victor Alexandru, FÂNTÂNARU Florin, FERCU Cătălin, KAFATOLU Mateaki, KINIKINILAU Paula, LAZĂR Dorin, LEMNARU Mădălin Vlad, MILITARU Gigi, MOALA Viliami Tu’akalau, PUNGEA Horațiu Eugen, ROSE Jody Gavin, RUS Vasile Sorin, SOLA Johnny, TĂNASE Laurențiu Marian, TUIATUA Ben Dominic, TURASHVILI Otar.

Meciul se va disputa de la ora 18 şi va fi transmis de GSP TV.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.