S-au tras la sorţi grupele Europa League

Tragerea la sorţi bună pentru două dintre echipele româneşti calificate în grupele Europa League. Dacă Galaţiul a căzut cu adversari dificili în Champions League, Manchester United, Benfica Lisabona şi FC Basel, Steaua şi Rapid au grupe accesibile. Vasluienii au fost mai puţini norocoşi, cu o grupă dificilă.

Rapid va juca în grupa C în urma calificării disputate la Timişoara. Răzvan Lucescu va da din nou piept cu o echipă poloneză. Alb-vişinii au fost extraşi din urna a treia şi vor juca împotriva olandezilor de la PSV Eindhoven, a israelienilor de la Happoel Tel-Aviv şi a polonezilor de la Legia Varşovia.

Steaua a fost extrasă din urna a doua şi va juca în grupa J. Cel mai puternic adversar este Schalke’04. Sorţii au decis ca Steaua să joace împotriva fostei echipe a lui Ronny Levi, Maccabi Haifa. Ultimul adversar extras este AEK Larnaca.

Vasluiul a avut parte de cei mai grei adversari. Moldovenii vor juca în grupa D şi au parte de adversari dificili din cauza coeficientului redus datorat necalificărilor din anii precedenţi. Vasluienii vor da piept cu Sporting Lisabona, Lazio Roma şi FC Zurich.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.