Te afli aici: Acasa » Sport » Sorin Traistaru (CS AriciSupermoto) – locul 5 in Europa la Supermoto

Sorin Traistaru (CS AriciSupermoto) – locul 5 in Europa la Supermoto

Sorin Traistaru – Ariciu, pilot al clubului CS Aricisupermoto a participat in acest weekend impreuna cu Vlad Neaga (CS Dumbravita) la ultima etapa de Campionat European si Balkanic de supermoto, desfasurata la Sakarya in Turcia. Drumul a fost destul de lung si obositor. Vineri am ajuns prea tarziu ca Sorin si Vlad sa se mai poata antrena, asa ca, abia sambata au urcat pe motociclete. Pista este foarte tehnica si virajata, avand in componenta doar asfalt, lipsindu-i obisnuita portiune de offroad.

Sorin  si-a imbunatatit timpul tur dupa tur, odata cu acomodarea pe acest nou traseu. A trebuit sa lupte cu cei mai buni piloti Europeni ca Angel Karanyotov, Kenan Sofuoglu sau Ata Nurcan. Motocicleta si pilotul au fost foarte solicitati, temperatura ridicandu-se la peste 35˚la umbra. Fiind ultima etapa de campionat european, toti concurentii au incercat sa acumuleze cat mai multe puncte, au venit foarte bine pregatiti si s-au luptat pana la finalul fiecarei manse. Ariciu, insotit de binecunoscuta-i ambitie a reusit sa faca o cursa foarte buna, astfel, punctele acumulate in cele doua manse l-au clasat pe locul 6 in etapa a IV-a de Campionat European si Balkanic.

De asemenea, impreuna cu Vlad Neaga au ocupat locul 3 pe natiuni.

Dar cel mai important este ca, acum, dupa incheierea Campionatelor European si Balkanic , Sorin Traistaru ocupa in ambele campionate locul 5.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus