SPORT / BCM Danzio joacă mâine cu CSM Oradea

Timişorencele au un meci mai uşor miercuri după înfrângerea de la Craiova şi pot recupera punctele  pierdute. La echipă a venit şi un pivot nou, sârboaica Nevena Saponic, dar care nu va avea drept de joc mâine.

Danzio nu stă prea bine în clasament după cele două înfrângeri de acasă cu Alba-Iulia şi din deplasare de la Craiova. Echipa are acum 28 de puncte, faţă de Craiova, care are 29 şi ocupă locul 7. De asemenea, din urmă vine CSM Bucureşti Sportul Studenţesc, care  acumulat 27 de puncte şi poate ameninţa poziţia de play-off a alb-violetelor. Craiova va avea meci dificil însă la Târgu-Mureş, dar bucureştencele vor avea meci uşor acasă, cu Olimpia Braşov. În aceste condiţii, Danzio trebuie să profite de adversarul accesibil. CSM Oradea ocupă locul 16 în clasament cu 20 de puncte şi doar două meciuri câştigate faţă de 16 pierdute. Meciul se va disputa mâine la Sala „Constantin Jude” de la ora 20.00.

În ceea ce o priveşte pe noua jucătoare, Nevena Saponic, ea joacă pe postul de pivot. Ultima oara, sârboaica a jucat la echipa din Germania Chemintzer. Ea nu va putea evolua mâine, dar, cel mai probabil, va juca sâmbătă în deplasare la Olimpia Braşov.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.