Te afli aici: Acasa » Sport » SPORT / Poli a câştigat Turneul Banatul

SPORT / Poli a câştigat Turneul Banatul

SPORT / Poli a câştigat Turneul Banatul

Politehnica Municipal a terminat Turneul Banatul cu două victorii şi un egal. Alb-violeţii au câştigat meciul cu HC Caraş-Severin cu 26-23 şi aşteaptă acum vizita Constanţei de săptămâna viitoare.

În meciurile jucate astăzi, HC Caraş-Severin a câştigat dimineaţă cu 29-25 contra celor de la Cluj, Poli şi Pandurii au încheiat la egalitate, 26-26, apoi ardelenii s-au impus contra Pandurilor cu 40-37, pentru ca timişorenii să câştige cu 26-23 ultimul meci, cu reşiţenii. Astfel, bănăţenii s-au impus cu două victorii şi un egal, după ce ieri au învins Clujul. Şi dimineaţa, Politehnica ar fi putut câştiga meciul. La pauză, scorul era 15-15, iar oltenii s-au aflat la conducere doar o cu 17-16 în debutul reprizei secunde. Timişoara conducea cu 26-25 după o lovitură de la 7 metri, dar gorjenii au egalat pe final. Cel mai bun marcator al meciului din tabăra alb-violetă a fost Mihai Timofte, cu 9 goluri, urmat de Ioan Stan, cu 6 reuşite şi Mirko Lalic, cu 4 goluri. De la Pandurii, cel mai mult a marcat Asoltanei, 8 goluri, urmat de Mazilu, cu 4 goluri.

Apoi, în ultimul meci al turneului, “finala” dintre Poli şi HC Caraş-Severin, reşiţenii au început mai tare, dar Poli a recuperat, iar la pauză studenţii aveau 15-11. Echipa antrenată de Aihan Omer a revenit şi avea 15-15 după primele trei minute ale reprizei a doua. Apoi, Poli a preluat conducerea, pentru ca reşiţenii să egaleze la 21-21, dar, la final, s-a impus echipa lui Nedeljko Vuckovic. Golgheterul meciului a fost tot Mihai Timofte, cu 8 goluri, iar Stan a punctat de trei ori. De la HC Caraş Severin au marcat câte 4 goluri Vaidasigan, Ciubotariu şi Petrea.

Antrenorul Nedeljko Vuckovic a fost mulţumit de jocul echipei sale. Le-am spus băieţilor că cine va rezista mai bine la oboseală va câştiga turneul. N apărare am jucat bine, la fel şi în atac. Am dat şansa fiecărui jucător, nu am avut conducător de joc, am improvizat cu Sabin Ignat şi eu sunt mulţumit de modul în care am jucat. Cu Lalic încercăm să se adapteze la campionatul nostru, sperăm să îi facem actele înaintea meciului cu Constanţa. Va depinde de primele trei jocuri dacă vom merge în cupele europene, dacă vom câştiga 4 sau 5 puncte putem să ne apropiem la limita locurilor care trimit în Europa, a declarat tehnicianul lui Poli la finalul turneului.

Aihan Omer, deşi învins, a declarat că a fost un turneu util pentru el. Pentru mine acest turneu a fost foarte benefic, am văzut potenţialul echipei mele pentru următoarele meciuri de campionat. Jucătorii noştri au arătat multă dăruire, mobilizare şi multă experienţă în momentele delicate ale jocului, dar echipa noastră duce lipsa de “bancă”, de jucători care să înlocuiască titulari obosiţi după trei meciuri în două zile. Jucătorii trebuie să fie proaspeţi şi pentru campionat şi pentru Cupa Challenge, a declarat Aihan Omer, revenit pe banca echipei din Reşiţa.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus