SPORT / Poli II a bătut echipa mare într-un meci şcoală

Cele două echipe au susţinut astăzi un joc-şcoală pe terenul sintetic din spatele stadionului „Dan Păltinişanu”. Poli II s-a impus cu 2-1 prin golurile lui Velici şi Belu, iar pentru prima echipă a marcat jucătorul adus în această iarnă, Rover Cârstea.

Vali Velcea a trimis în teren un prim „11” format din Lepmets, Popa, Scutaru, Zaluschi, Sandu, Pătraş, Chiş, Petcuţ, Babici, Cârstea şi Essers. Pe parcurs au mai intrat Kirev, Rocha, Ricketts, Gorobsov, Popovici, Iovan, Dobricean şi Axente. Golurile au fost marcate în minutele 13 (Velici), 17 (Cârstea) şi 67 (Belu).

Miercuri echipa va pleca la Marbella, dar staff-ul nu a decis încă ce jucători vor face sigur deplasarea. În Spania vor pleca 25 de jucători, cu tot cu Sepsi şi Goga, care vor merge acolo în data de 3 februarie, când încheie cantonamentul cu naţionala. De asemenea, nu s-a luat o decizie în privinţa lui Babici şi Essers. Astăzi am terminat o perioadă foarte dificilă din punct de vedere fizic, echipa este foarte obosită, dar scopul acestei perioade nu au fost jocurile, ci antrenamentele de pregătire fizică. Am făcut şi acest joc pentru a ne edifica în privinţa celor doi tineri care au venit în probe şi mai avem două-trei zile până ne vom decide asupra lotului pe care îl vom deplasa în Spania. E greu să poţi decide acum, pentru că şi cei doi au participat la perioada de pregătire foarte grea. Trebuie să gândim în perspectivă şi la vară să nu mai avem nevoie de ei, a declarat Vali Velcea. Gheorghe Chivorchian spune că ar prefera să ia trei jucători de la echipa a doua în locul celor doi, fără  da însă nume. Cei mici încearcă să ne oblige prin ceea ce fac să îi aducem la prima echipă.

Sepsi, aşteptat în cantonament

Preşedintele clubului a fost că Sepsi este aşteptat în continuare la poli. Pe data de 3 vor fi cu toţii în Spania, Vicotr Piţurcă a mai prelungit perioada de cantonament. Când vrei să iei bani, declari orice. De asta nici nu l-au lăsat în perioada asta să se gândească la pregătire, deşi părerea mea, Sepsi a fost preocupat să joace, a declarat Gheorghe Chivorchian. De aceeaşi părere este şi Vali Velcea. Agentul lui Sepsi spune că e liber, eu spun că îl aştept. Din punct de vedere al antrenorului, eu îl aştept în cantonament, cum am stabilit înainte să plece la lotul naţional, a declarata Vali Velcea despre problemele cu fundaşul stânga.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.