Te afli aici: Acasa » Sport » SPORT / Universitatea a dat speranţe că poate mai mult

SPORT / Universitatea a dat speranţe că poate mai mult

SPORT / Universitatea a dat speranţe că poate mai mult

Voleibaliştii de la Universitatea Timişoara au suferit o nouă înfrângere pe teren propriu la scorul de 3-1. Timişorenii au intrat în formă abia în setul trei, când băimărenii conduceau deja cu 2-0 şi au dat impresia că pot câştiga încă un set, dar nu au reuşit să reziste până la capăt.

Bănăţenii conduceau la primul time-out tehnic cu 8-6, dar oaspeţii au revenit şi au câştigat primul set la 25-17. Explorări Baia Mare a demonstrat că nu degeaba este vicecampioană şi a câştigat şi al doilea set la 25-19. Elevii lui Sorin Grădinaru au revenit în joc după primul time-out tehnic al celui de al treilea set şi au preluat conducerea la 9-8. Până la finele setului, cele două echipe s-au egalat de mai multe ori dar timişorenii au câştigat la final la 26-24. Universitatea a jucat bine şi în prima parte a  setului al patrulea, dar nu au reuşit să facă faţă până la capăt şi să ducă meciul în decisiv. Bia Mare a câştigat ultimul set cu 25-17 şi a plecat din Banat cu trei puncte. Sorin Grădinaru a trimis în teren un prim sextet format din Palfi,  Ungureanu, Râpeanu, Balint, Cotoranu, Schiesz şi Olar-libero. Pe parcurs au intrat şi Craia, Grama, Unguraş şi Dincă.

La final, Sorin Grădinaru a semnalat, ca de obicei, greşelile personale ale echipei. Am avut perioade de joc bun, dar, din păcate nu reuşim să obţinem primul punct pe teren propriu. Dacă aceste puncte ar veni şi s-ar aduna, ne-ar face să ne îndepărtăm de ultima poziţie. Anul trecut noi am jucat în Divizia secundă, iar Baia Mare în finala campionatului şi anul acesta în cupele europene. S-a văzut diferenţa de experienţă. Avem perioade de joc bun, care alternează cu greşeli personale. Nu avem un joc de regularitate, care se creează în timp, cu jucători experimentaţi, a declarat Sorin Grădinaru.

Pentru Liviu Râpeanu, a fost un meci mai special, el fiind împrumutat de la Baia Mare. Baia mare e o echipă foarte bună, dar era într-o pasă proastă şi noi trebuia să profităm de ea. Experienţa şi-a spus cuvântul. Eu am jucat ca şi cu celelalte echipe. Îmi doream să câştig. Aşteptăm foarte mult prima victorie, dar fără investiţii, nu se poate, a declarat coordonatorul Universităţii.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus