Te afli aici: Acasa » Sport » Staff-ul tehnic e multumit de evoluţia baschetbalistilor

Staff-ul tehnic e multumit de evoluţia baschetbalistilor

Staff-ul tehnic e multumit de evoluţia baschetbalistilor

BC Timişoara a dus lupta de calificare în semifinale în meciul decisiv după ce a reuşit să se impună ieri la Bucureşti la scorul de 77-76. Scorul dintre echipa bănăţeană şi CSM Bucureşti este în acest moment 2-2 şi totul va depinde de meciul de duminică de la Timişoara.

BC Timişoara şi CSM Bucureşti s-au întâlnit în prima fază a play-off-ului după ce timişorenii au terminat sezonul regulat pe locul 2, iar bucureştenii pe locul 7. Dacă luăm în considerare că alb-violeţii au fost pe prima poziţie tot sezonul, dar au pierdut locul de frunte după ce au fost înfrânţi de BC Mureş Târgu-Mureş, echipa lui Predrag Badnjarevic ar fi trebuit să se impună uşor în faţa celei antrenate de Hristu Şapera. Acest lucru nu s-a întâmplat. “Leii” din Banat au pierdut primul meci de pe teren propriu cu 97-84, l-au câştigat pe al doilea destul de categoric, cu 75-56, dar au pierdut al treilea meci, disputat la Bucureşti, cu 92-80. Astfel, echipa a tremurat serios pentru al patrulea meci, cel de ieri, pe care dacă l-ar fi câştigat bucureştenii, atunci ei s-ar fi calificat în semifinală, lăsând Timişoara cu buza umflată. Victoria de ieri însă ţine alb-violeţii în cărţi, pentru că decisivul se disputa în oraşul de pe Bega. Staff-ul tehnic s-a declarat mulţumit de meciul de ieri, deşi echipa a avut un avans considerabil pe care bucureştenii au fost foarte aproape să îl recupereze. Astăzi am jucat ceea ce mă aşteptam, a fost cu totul alt meci. Apărarea a făcut diferenţa şi sunt bucuros că oamenii pe care ne-am bazat întreg sezonul – Jovanovic, Popescu, Archie – au confirmat, fiind bine sprijiniţi de Cuic. Îi felicit pe toţi băieţii pentru că s-au impus într-o atmosferă extrem de ostilă şi aici mă refer la tot ceea ce s-a întâmplat în Arena de Baschet. Privim deja spre meciul al cincilea de duminică de la Timişoara şi sperăm ca fanii noştri să ne poarte spre calificare, a declarat antrenorul Predrag Badnjarevic. Preşedintele clubului, Leo de Maio a lăsat să se înţeleagă că echipa nu a fost lăsată să joace, făcând aluzii către arbitraj. Am făcut un joc solid, organizat şi foarte disciplinat mai ales în apărare. Am controlat meciul în cea mai mare parte a sa şi în mod normal trebuia să câştigăm la 15 puncte diferenţă, lucru care din anumite motive nu s-a întâmplat. Noi cerem respect pentru tot ceea ce am făcut în acest campionat şi am făcut multe lucruri bune, iar în seara aceasta nu ni s-a arătat respect, a declarat preşedintele BC Timişoara.

BC Timişoara şi CSM Bucureşti sunt singurele echipe care vor mai juca în decisiv. Până acum, s-au calificat în semifinale CSU Ploieşti, Gaz Metan Mediaş şi U Mobitelco Cluj. Dacă BC Timişoara se va califica mai departe, va juca în semifinale cu clujenii şi va avea din nou avantajul terenului propriu.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus