Timisoara, aproape de marele esec in finala. Ploiestiul are 3-0

„Leii” din Banat nu au reuşit să demonstreze că porecla le este îndreptăţită în prima deplasare a finalei, pierdută cu 63-55 în faţa celor de la CSU Ploieşti. Scorul general este 3-0 şi chiar dacă BC Timişoara ar produse o surpriză mâine, este greu de crezut că alb-violeţii mai pot întoarce soarta finalei câştigând patru meciuri consecutive.

Astăzi Predrag Badnjarevic i-a dat credit lui Nenad „Shone” Markovic, reintrat în teren după foarte mult timp în care a fost lăsat în afara lotului din cauza regulii care permite doar şase străini pe foaie într-un meci oficial. Astăzi, timişorenii au reuşit să câştige două sferturi, dar la diferenţe nesemnificative (25-16, 12-13, 15-14, 11-12). Bănăţenii s-au aflat la conducere în primele cinci minute mai ales datorită triţelor lui Jovanovic, dar ploieştenii au revenit la 10-9. Scorul a devenit apoi 17-9, iar diferenţa s-a menţinut până la finele sfertului, 25-16. Din păcate, în sfertul al doilea elevii lui Predrag Badnjarevic nu au reuşit să reducă din avansul gazdelor, decât pe final, la 35-29. La pauză s-a intrat cu 37-29 însă, dar încă mai existau speranţe. În sfertul al treilea s-a ajuns şi la diferenţa de 11 puncte în favoarea ploieştenilor, iar înainte de ultimele zece minute, tabela indica 52-43. BC Timişoara nu a reuşit să revină deloc în joc. Cu 2 minute şi 20 de secunde înainte de final, soarta meciului era deja scrisă la scorul de 60-48. Ultimele coşuri ale bănăţenilor nu au putut să aducă decât scorul final de 63-55. Punctele Timişoarei au fost marcate de Robert Sarovic, 14, Bogdan Popescu, 10, Zlatko Jovanovic şi Branko Cuic,  puncte, Dominique Archie şi Nenad Markovic, 7 puncte şi Dan Păltinişanu, 1 punct. De la CSU Ploieşti, cel mai bun marcator a fost Hargrove, cu 14 puncte, urmat de Burlacu, Albijanic şi Cepulis, cu 11 puncte.

După meci, Bogdan Popescu, cel mai controversat jucător de la Timişoara, a recunoscut superioritatea ploieştenilor. Trebuie să le dăm credit celor de la Asesoft, pentru că au o echipă foarte bună. Noi ne-am pus foarte mari speranţe în acest meci, însă din păcate, nu ne-am ridicat la nivelul lor. Mâine vom lupta să câştigăm, pentru că trebuie să facem şi noi ceva în această finală, a declarat Popescu.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.