Tot cu un singur pivot, Timba vrea victoria la Giurgiu

Urşii şi-au trasat ca obiectiv o victorie din primele două meciuri, iar înfrângerea de la Craiova le dă o singură opţiune la Giurgiu, victoria. Din păcate, Chief Kickingstallionsims nu va face deplasarea deoarece entorsa continuă să îi pună probleme.

CSŞ Giurgiu au început foarte bine campionatul şi Cupa României, fiind surpriza calificată în sferturile competiţiei. Giurgiuvenii, singura echipă din România cu un antrenor american, Chris Terrel, au început bine, însă nu au continuat în aceeaşi notă. CSŞ este pe locul 12, cu cinci meciuri câştigate, doar unul în plus faţă de Timba, exact meciul direct. Deşi se vor putea baza doar pe un singur „5” autentic, ca la Craiova, Alexandru Mihuţi, elevii lui Bogdan Murărescu sunt convinşi că pot câştiga meciul de sâmbătă. În pauză de iarnă la Giurgiu au venit românul Adrian Stan de la divizionara secundă Concordia Chiajna şi americanii Kevin Sims, Marcus Melvin şi Bryson McKenzie, fost jucător la CSM Bucureşti sezonul trecut.  Mă aştept să câştigăm, îmi doresc neapărat această victorie, cred că este posibil, pentru că am arătat în meciul trecut că suntem mai puternici ca în prima parte. Vrem să reuşim un joc mai bun decât cel de la Craiova, vrem un aport mai mare din partea altor jucători. Lipseşte Chief, iar cei doi nou-veniţi într-adevăr nu sunt 100%, dar au arătat că pot să joace la un nivel. Am nevoie şi de aportul jucătorilor de pe bancă, pentru că se vede că atunci când facem o schimbare, nivelul nostru scade. Giurgiu e o echipă mai sălbatică, cu şase jucători nord-americani, e un joc pe care putem să îl controlăm, dacă ne vom apăra agresiv nu vom avea probleme. După părerea mea nu cred că s-au întărit, în tur parcă erau mai puternici, aveau jucători mai puternici şi mai înalţi pe extremă. Acum joacă probabil mult mai rapid, a declarat antrenorul Bogda Murărescu.

Denham Brown şi Jermont Horton s-au descurcat destul de bine la Craiova, deşi nu sunt la capacitate maximă în ceea ce priveşte efortul fizic. Denham Brown a reuşit un double-double alături de coechipierul său Jordan Glynn, până acum campionul statisticilor Timbei. Brown spune că se simte bine la Timba şi îi place să fie şi un lider în teren. Eu vin după o perioadă destul de lungă în care nu am jucat, dar vrem să obţinem o victorie. Cu aceste două schimbări din vară se vede o îmbunătăţire în echipă. E greu de fiecare dată când lipseşte unul dintre străini. Nu am văzut încă nicio filmare cu Giurgiu, dar am înţeles că practică un joc foarte rapid, sper să jucăm bine cu Jordan şi Mihuţi pe poziţia 5. Vrem să le încetinim jocul adversarilor .  să fiu un lider în teren, să vorbesc cu coechipierii şi să îmi iau rolul în serios, a declarat Brown. Partida cu CSŞ Giurgiu se va juca mâine de la ora 18 şi nu va fi televizată. Arbitrii vor fi Mircea Şerban, Dan Gabriel şi Vlad Potra.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.