Te afli aici: Acasa » Sport » Trofeul UEFA Champions League a atras peste 8.000 de fani in cadrul turneului din Romania

Trofeul UEFA Champions League a atras peste 8.000 de fani in cadrul turneului din Romania

Trofeul UEFA Champions League adus în România cu sprijinul UniCredit şi expus în Piaţa George Enescu din capitală s-a bucurat de un real succes în rândul pasionaţilor de fotbal, atrăgând circa 8.300 de vizitatori la nivel naţional.

Trofeul a ajuns pe 4 octombrie în Bucureşti, în cadrul unui spectaculos turneu european prezentat de UniCredit, care a demarat în capitala Germaniei, Berlin, traversând Ungaria, România, Bosnia-Herţegovina şi Bulgaria, pe parcursul a 5 săptămâni.

În România, Trofeul a intrat prin Vama Nădlac, poposind pentru o zi la Timişoara în 30 septembrie, apoi la Cluj-Napoca în 1 octombrie şi la Braşov în 2 octombrie. În fiecare oraş, publicul larg l-a putut admira şi a putut fotografia acest simbol al excelenţei în fotbal, împărtăşind o experienţă unică pe reţelele de socializare.

„Am încheiat un al doilea Trophy Tour în România, care s-a desfăşurat remarcabil şi a fost presărat cu momente unice de entuziasm, pe care le-am împărţit cu fanii fotbalului si nu numai. Ne bucurăm că am avut un public atât de numeros. UniCredit este partener oficial UEFA Champions League încă din 2009, o asociere de succes, care ne onorează, cu atât mai mult cu cât încercăm întotdeauna să facem lucrurile în acest spirit al excelenţei, ridicându-ne la asteptarile clienţilor şi partenerilor noştri”, a spus Anca Nuţă, Director Identitate & Comunicare, UniCredit Ţiriac Bank.

În total, peste 8.000 de români au fost aproape de mult râvnitul Trofeu şi de Ambasadorul UEFA Champions League Trophy Tour 2013 în România, Miodrag Belodedici, prezent pe tot parcursul turneului.

„Am parcurs împreună cu UniCredit drumul Trofeului prin ţară, de la Vama Nădlac în Timişoara, apoi în Cluj şi Braşov, pentru a ajunge într-un final în capitală. În fiecare oraş, m-a emoţionat reacţia oamenilor, în special entuziasmul copiilor. Am putut retrăi astfel emoţiile care au însoţit cele mai importante momente ale carierei mele, ceea ce a făcut din acest turneu o experienţă de neuitat”, a spus Miodrag Belodedici.

În Bucureşti, Unicredit a pregătit expoziţia UniCredit Walk of Champions, amplasată în Piaţa George Enescu, unde timp de trei zile publicul larg a avut acces gratuit pentru vizionarea Trofeului în intervalul 4 – 6 octombrie.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus