Ultimul test inaintea meciului de cupa

ACS Poli a disputat sâmbătă un amical cu Vulturii Lugoj, încheiat 1-1. Pentru alb-negrii, meciul a fost ultimul amical înaintea partied de marţi, din Cupa României, contra celor de la Şoimii Pâncota.

Lugojenii au deschis scorul în minutul 73 prin Stoica, după o pasă de la Crişan. Apoi, în minutul 84, ACS Poli a egalat după o acţiune de pe partea stângă a lui Trandu, care i-a pasat lui Florea, autorul golului.

ACS Poli:   Kirev – Nohai, Petrovic, Şeroni, Marovic – Goge, Ovidiu Petre, Popararu, Aniţoiu – Enciu, Boştină.

Au intrat în repriza a doua: Coca, Raţiu, Miculescu, Artean, Dobricean, Daminuţă, Trandu, Boldea, Voicu Florea, Suarez.

Cosmin Stan, antrenorul lugojenilor, a spus că staff-ul ethnic şi-ar dori promovarea în eşalonul second, dar deocamdată nu sunt resurse financiare în acest sens. Noi am făcut un meci foarte bun, cel mai bun meci din perioada de pregătire din cele zece meciuri jucate până acum. Probabil că ei nu s-au concetrat prea mult în acest meci, pentru că e clar că e o diferenţă de valoare netă în favoarea Politehnicii. Eram convins că nu o să punem mai proleme pe faza de atac şi am insistat să aglomerăm mijlocul terenului şi să închidem culoarele pentru ca adversarul să nu poată să ajungă în preajma careului nostrum. În multe moment ale jocului nu i-am lăsat să joace şi construcţia lor a avut de suferit. Obiectivul meu ca antrenor e clar, nu poate fi decât locul I şi promovare în Liga a II-a, dar obiectvivul trasat este menţinerea în Liga a III-a. Odată u schimbarea denumirii în Vulturii 2009 Lugoj au intervenit şi unele problem pentru bugetul pe an în curs, momentan nu avem surse pentru a promova, a declarat Cosmin Stan.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.