UniCredit duce Trofeul UEFA Champions League prin toata Europa, pana la usile fanilor din Romania

La 20 septembrie UniCredit a dat startul UEFA Champions League Trophy Tour în capitala Germaniei – şi gazdă a Finalei UEFA Champions League 2015 – Berlin.

În cadrul impresionantului eveniment, fanii fotbalului, precum şi publicul larg, pot admira Trofeul UEFA Champions League, dar şi multe alte suveniruri valoroase, aparţinând unor figuri marcante din lumea fotbalului, adunate în cadrul expoziţiei “UniCredit Walk of Champions”.

Acestea vor putea fi vizionate  timp de 3 zile, în Bucureşti,  în perioada 4-6 octombrie 2013, în Piaţa George Enescu. În drumul spre Bucureşti, Trofeul va poposi şi în alte 3 oraşe dinRomânia: în Piaţa Operei  din Timişoara în 30 septembrie, la Cluj-Napoca în Piaţa Unirii în data de 1 octombrie şi în Piaţa Sfatului  din  Braşov în ziua de 2 octombrie.

UniCredit doreşte ca anul acesta să atragă un public mai larg cu fascinaţia celei mai prestigioase competiţii fotbalistice din Europa. Mult-doritul Trofeu va fi expus într-un “balcon ceremonial”, care îi va transpune şi mai mult pe vizitatori în atmosfera de sărbătoare.

Expoziţia din acest an va aduce o serie de schimbări interesante, împreună cu o aventură multimedia captivantă pentru utilizatori. Un elaborat sistem RFID va permite vizitatorilor o înregistrare simplă, care le va da voie să interacţioneze direct cu fiecare eveniment expoziţional oferit, de la informaţii exclusive despre suveniruri UEFA Champions League, la uimitoare caracteristici de realitate augmentată, la participarea la jocuri şi concursuri. Noua tehnologie îi va conecta şi mai mult pe vizitatori cu lumea digitală, permiţându-le să îşi împărtăşească experienţele, fotografiile şi emotiile legate de UEFA Champions League Trophy Tour direct pe profilele lor din reţelele sociale.

Toţi fanii din Bucureşti sunt invitaţi să se preînregistreze pe: www.unicredittiriac.ro/ucl

O altă noutate a turneului de anul acesta este prezenţa proaspăt-numitului Ambasador Oficial UniCredit pentru UEFA Champions League, Fabio Capello. Actualul antrenor al echipei naţionale a Rusiei va însoţi Trofeul. Alături de Fabio Capello, multe alte vedete UEFA Champions League şi ambasadori locali vor contribui la fascinaţia din jurul UEFA Champions League Trophy Tour 2013. Ambasadorul din România este Miodrag Belodedici.

Fabio Capello, Ambasador Oficial UniCredit pentru UEFA Champions League: “UniCredit a creat un eveniment uimitor în jurul spiritului UEFA Champions League şi este o plăcere pentru mine să fiu parte din ediţia de anul acesta a UEFA Champions League Trophy Tour. Momentul în care am ridicat trofeul în aer m-a mişcat. Împărtăşirea acestui sentiment de emoţie şi bucurie cu fani din toată Europa pe parcursul acestui turneu este o experienţă minunată şi o ocazie importantă de a le mulţumi pentru sprijinul şi dăruirea acordate.”

UEFA Champions League Trophy Tour a devenit, de-a lungul anilor, o punte pentru UniCredit în legătura cu fanii. Până acum, Trofeul a vizitat în total 13 ţări europene diferite, parcurgând peste 10.500 km pentru a ajunge la 480.000 de fani şi a le oferi oportunitatea de a face peste 116.000 de fotografii cu trofeul iconic.

După ce părăseşte Berlinul, Trofeul UEFA Champions League prezentat de UniCredit va vizita alte 4 capitale europene :

Budapesta/ Ungaria: 27 – 29 Septembrie

Bucureşti/ România: 04 – 06 Octombrie

Sarajevo/ Bosnia-Herţegovina: 11 – 13 Octombrie

Sofia/ Bulgaria: 18 – 20 Octombrie

Mai multe informaţii despre sponsorizarea oficială sunt disponibile pe www.unicredit.eu/champions., sau pe pagina de Facebook a Unicredit Ţiriac Bank: https://www.facebook.com/UniCreditTiriacBank  la aplicaţia “Drumul către Trofeu”.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.