Ursii pregatiti sa ia cu asalt returul

BC Timba începe mâine returul cu un meci în deplasare în compania celor de la SCM Craiova. Urşii sunt hotărâţi să nu mai păşească la fel ca în meciul tur, când au condus cu 20 de puncte pentru a pierde meciul pe final, mai ales că de la acest retur au aşteptări mai mari.

Pauza de iarnă a adus şi schimbări în lotul Timbei. Cei trei sârbi, Bosko Stojakovic, Bojan Grubisic şi Zoran Milovic au plecat, iar la veniri, au fost aduşi americanul Jermont Horton şi canadianul Denham Brown. Deocamdată, cei doi nu sunt însă 100% din punct de vedere fizic. De asemenea, Chief Kickingstallionsims a suferit o entorsă, iar Daniel Pătru nu va face deplasarea. Cu toate acestea, urşii sunt încrezători că pot obţine cele două puncte la Craiova, care s-au întărit recent cu Reiner Hallik de la U Cluj pe postul 4. Nu suntem încă la capacitatea maximă, pentru că jucătorii nou-veniţi nu au venit pregătiţi 100%, au nevoie de ceva timp să revină la capacitatea maximă pe care o ştim cu toţii. Avem şi ceva probleme cu accidentările, sper să putem conta pe Chief la ora meciului, a făcut o entorsă săptămâna trecută la antrenament. Sper să rezolvăm până la ora meciului şi cartea verde a lui Denham Brown. Îmi doresc să câştig fiecare meci, sper să reuşim să facem un joc bun, ştiu că în urma transferurilor făcute sunt aşteptări mai mari, dar este nevoie de timp pentru fiecare jucător pentru a se integra 100%. Deocamdată nu i-am văzut în forma actuală, nici ei nu ne-au văzut pe noi, sper facem faţă din punct de vedere fizic, a declarat antrenorul Bogdan Murărescu. Dacă pentru tur Timba şi-a propus patru victorii, obiectiv pe care l-a şi atins, acum galben-negrii speră să obţină şapte sau opt victorii care să îi propulseze în clasament.

Meciul cu Craiova va însemna şi o reîntâlnire cu foştii colegi de la Elba Timişoara. Alexandru Mihuţi va juca împotriva foştilor săi colegi Rade Dzambic, Darko Habus şi Barâş Aktaş. Pivotul spera ca rezultatul din tur să nu se repete şi în Bănie. Sperăm ca returul să fie mult mai bun decât turul. Sper să facem un joc bun, pentru că întâlnim o echipă a Craiovei care până acum are cel mai bun sezon din istoria clubului. Mergem acolo să producem o surpriză, dacă se repetă să conducem cu 20 de puncte, sigur nu vom mai pierde. Mă voi bucura să îmi revăd prietenii, am şi câţiva de la lotul naţional care joacă la Craiova, a declarat Alexandru Mihuţi. De noii colegi este entuziasmat şi Rickey Huckaby, americanul venit în vară la Timba. Ne-am antrenat bine, avem doi jucători foarte buni care ne vor ajuta în a doua parte a campionatului. Am făcut multe antrenamente şi noi şi antrenorul suntem încrezători în şansele noastre pentru mâine. Am exersat să nu mai pierdem meciuri în care conducem, încercăm să fim o echipă nouă. Am jucat în tur cu toate echipele şi am realizat ce greşeam, a declarat Rickey Huckaby. Meciul se va juca mâine, fiind singurul meci de marţi, de la ora 19.30 la Sala Sporturilor din Craiova. Meciul va fi transmis de Digisport, iar brigada de arbitrii va fi formată din Marius Ciulin, Dragoş Nicolae şi Şerban Rasoga.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.