Vedetele baschetului timișorean s-au alăturat jucătorilor de padel

 

Baschetbaliștii de la SCM OHMA Timişoara s-au alăturat jucătorilor de padel, sâmbătă, în a doua zi a etapei a treia a Ligii Cluburilor de Padel, competiție care are loc în aceste zile în orașul de pe Bega, reunind cele mai bune și premiate echipe de padel din România, Republica Moldova și Serbia.

Campionii se întâlnesc la Timișoara pentru o competiție plină de adrenalină, iar vedetele baschetului timișorean nu au putut sta deoparte.

Sportivii singurei reprezentante a Timișoarei în elita baschetului masculin românesc, care se află în prezent pe locul  al cincilea în clasamentul național (poziție care îi asigură prezența în play-off-ul campionatului), au fost curioși să facă un altfel de schimb de mingi. Astfel, patru din vedetele baschetului timișorean, trei jucători și antrenorul echipei SCM OHMA Timişoara, Dragan Petricevic, au făcut un meci de padel, dovedind că se descurcă excelent și în mânuirea rachetelor. Dragan Petricevic a făcut echipă pe terenul de padel cu Sherwood Brown, iar adversari le-au fost Milos Komatina și Adam Mirkovic.

„Cred că toți trebuie să ne purtăm ca o mare familie, să mergem unii la ceilalți și să practicăm și să susținem diferite sporturi. Și să nu uităm că această vorbă, că Timișoara e fruncea, trebuie susținută. Sper ca, la următoarele competiții, pentru că aici, la Padel Center avem printre cei mai bun jucător de padel țară, sportivii și susținătorii să vină în număr cât mai mare. Și la baschet, de asemenea”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul echipei de baschet SCM OHMA Timişoara.

Etapa a treia a Ligii Cluburilor de Padel se va încheia duminică. Finalele, pe cele trei niveluri (1, 2 și începători) urmând să se desfășoare începând cu ora 13:00.

***

Padelul este un sport de rachetă care se joacă la dublu, și în prezent, sportul cu cea mai rapidă creștere din lume, numărând peste 10 milioane de jucători la nivel mondial.

 

Foto: https://www.instagram.com/padel_center_timisoara/

Related posts