Victorie cu Metaloplastika Sabac

Handbaliştii bănăţeni au câştigat ieri meciul amical cu sârbii de la Metalopastika Sabac. Alb-violeţii s-au impus cu scorul final de 27-26 după ce la pauză au condus cu 15-12.

Cei doi portari ai bănăţenilor s-au descurcat foarte bine. Milan Djuricin, venit în această vară la Politehnica Municipal a apărat peste 25 de intervenţii în 40 de minute, iar Cristian Tcaciuc a apărat peste 10 mingi în cele 20 de minute jucate. Marcatorii Politehnicii au fost Timofte, transferat vara aceasta, cu 8 reuşite, dintre care 7 din aruncări de la 7 metri, Stan, cu 6 goluri, Sabin Ignat cu 3 reuşite, şi Fenici, Lela şi Mrakic cu câte 2 goluri fiecare. Trebuie subliniat că meciul a fost unul foarte disputat şi tensionat. Sârbii au avut doi jucători eliminaţi definitiv, după trei eliminări temporare, iar Politehnica l-a avut pe Fenici eliminat din minutul 53.

Astăzi, echipa pleacă la Belgrad la Turneul internaţional organizat de Partizan Belgrad. Astăzi, echipa joacă cu organizatoarea. Dacă vor câştiga, vor juca  mâine contra învingătoarei din meciul Ivry-Wisla Plock, iar dacă pierd, cu echipa învinsă.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.