Te afli aici: Acasa » Sport » Vlad Neaga la inceput de sezon 2016

Vlad Neaga la inceput de sezon 2016

 

Vlad Neaga, campionul  României la Supermoto SOpen, legitimat la CS Dumbraviţa, şi-a definitivat  programul competiţional pentru sezonul 2016. Tanarul pilot va participa in campionatul national de supermoto la clasa profi, unde isi va apara titlul de campion. De asemenea, va lua startul si la competitiile din campionatele cehiei, austriei si germaniei, campionate cu piloti de exceptie care domina elita mondiala. Si-a fixat si aici un obiectiv, clasarea in top zece piloti.

“Am luat această hotărâre, bazându-mă pe rezultatele foarte bune ale acestor sportivi la competiţiile internaţionale de Supermoto. Acum pot acumula mai multă experienţă pilotand alaturi de acesti sportivi, care gândesc strategic abordarea fiecărui circuit, care te şi inspiră uneori. Diferenţele  între ei sunt foarte mici, ceea ce e o premisă bună pentru un campionat spectaculos. Îi admir pe Pavel Kejmar, Petr Vorlicek si Lukas Hollbaker  pentru ambitia si fair-play–ul de care dau dovada. Mă bucur că voi concura cu ei! ”, spune Vlad.

La sfârşitul lunii mai 2016, în weekendul 28-29, va începe campionat naţional de supermoto, care va debuta cu prima etapa de la Arad.  Vlad va concura pe motocicleta sa TM Racing SMX de 450 cc. care a intrat in revizie generala. Cu această motocicletă, Vlad urmăreşte ca in toate etapele de campionat national sa obtina cel mai bun timp al circuitului si implicit victoria. Campionatul romaniei de supermoto va fi completat cu etapele de la Bacau, Bucuresti si Targu Secuiesc.

De asemenea, in acest an competitional, Vlad se va implica si in cursele de motocross din Romania si Ungaria. Aceste competitii vor reprezenta cel mai bun antrenament pentru sectiunea de off road din supermoto. Prima cursa va fi chiar in aceasta duminica – 03 aprlie – la Lugoj.

În campionatele externe, pilotul timisoarean va disputa primele doua etape la Greinbach (Austria), în perioada 30-01.05.2016, urmând apoi cursa din Vysoke Myto ( Cehia), din 07-08.05.2016.

Vlad le multumeste tuturor celor care il sprijina si il incurajeaza in acest  dificil sport si ii asteapta la curse.

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus