World Class lansează un maraton de evenimente dedicate Săptămânii Europene a Sportului

 

În fiecare an, între 23 și 30 septembrie, Săptămâna Europeană a Sportului promovează un stil de viață mai activ și mai sănătos pentru milioane de oameni din toată Europa. World Class, principalul operator de health & fitness din România, va organiza o serie de evenimente și activități pentru a întări mesajul rețelei despre importanța sportului și mișcării pentru sănătatea fizică și psihică.

„World Class este un promotor al vieții sănătoase și active. Săptămâna Europeană a Sportului este o oportunitate de a consolida misiunea rețelei noastre: aceea de a inspira mai mulți români să fie mai activi mai des. Eforturile noastre de a susține un stil de viață activ îi vor ajuta pe români să facă din sănătate o prioritate pe termen lung și să dezvolte obiceiuri mai sănătoase, cum ar fi exercițiile regulate și practicarea sportului. Suntem bucuroși să vedem că oameni din toată România participă la evenimentele pe care le organizăm în cadrul Săptămânii Europene a Sportului și, de asemenea, la evenimentele în care suntem parteneri cu Direcția pentru Sport București”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

Sub denumirea „Sărbătorim Săptămâna Sportului prin sănătate și mișcare la World Class!”, cea mai mare rețea de cluburi și piscine din România a pregătit evenimente în cluburi și în aer liber, gratuite și deschise tuturor, pentru a îmbunătăți gradul de conștientizare a importanței unui stil de viață activ.

  • Pe 24 septembrie, World Class va sărbători Ziua BEACTIVE cu activități speciale în București, la Roaba de Cultură din Parcul Herăstrău: clase în aer liber, maraton de cycling și activități distractive pentru copii.
  • Pe 25 septembrie va fi organizat evenimentul Aqua Fun Games la piscinele World Class, dedicat familiilor și mai ales copiilor.
  • Pe 28 septembrie, toți cei care doresc să descopere un mod de viață mai sănătos vor fi invitați în toate cele 41 de cluburi World Class pentru a sărbători Săptămâna Europeană a Sportului prin antrenamente și clase speciale, distracție și surprize.

Pe lângă evenimentele proprii ale rețelei, World Class va fi partener al evenimentelor organizate de Direcția pentru Sport București cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului. În cadrul acestor evenimente vor avea loc meciuri sportive, curse de alergare, activități pe pista de atletism, iar World Class a pregătit clase speciale, premii și surprize pentru cei prezenți.

  • Pe 26 septembrie, World Class va organiza la Sala Polivalenta București clase de fitness pentru participanți.
  • Pe data de 28 septembrie, World Class va face încălzirea împreună cu participanții la crossul organizat de Federația Română de Atletism pe Stadionul Lia Manoliu.
  • Pe 30 septembrie, în incinta Stadionului Olimpia, o echipă de antrenori World Class va activa participanții cu cursuri speciale de fitness de grup.

Prin toate activitățile dedicate Săptămânii Europene a Sportului, World Class evidențiază în mod activ puterea exercițiilor fizice de a contribui la sănătatea fizică și psihică, de a construi imunitatea, rezistența și, nu în ultimul rând, de a conecta oameni și generații.

Pentru mai multe detalii, accesați www.worldclass.ro.

Related posts