IT&C / Se lansează nouă generație de iPad? Apple ar putea lansa în ianuarie două modele noi de tablete

Apple se pregătește să laseze în ianuarie noua generație de iPad. Cele două noi versiuni ale tabletei PC ar putea fi prezentate oficial în cadrul tâgului iWorld pe 26 ianuarie, potrivit unor surse ale digitimes.com.

 

Noile modele se vor adresa din punct de vedere al prețului segmentelor mid-range şi high-end. Actuala tabeletă iPad 2 urmând a concura pe segmentul tabletelor mai ieftine cu Kindle Fire de la Amazon.

 

Tabletele vor avea un ecran de 9,7 inch și o rezoluție QXGA (1,536×2,048 pixeli) și vor beneficia de avantajele unui sistem dual led care va permite o iluminare mai bună a ecranului.

 

Sharp va fi principalul furnizor de ecrane pentru noile modele de iPad în timp ce Samsung și LG vor furniza și ei piese. Mineaba, compania de la care Sharp își procură sursele de iluminare a ecranelor, este și ea pe lista furnizorilor vizați de Apple pentru noile tablete.

 

Senzorul CMOS pentru camera foto de 5 megapixeli cu care va fi dotat unul dintre modele va fi achiziționat de la Samsung și Sony.

 

Bateriile noilor versiuni vor avea o capacitate dublă, de 14.000 de mAh, față de cele de la modelul actual și vor fi produse de Simplo Technology și Dynapack International Technology.

 

Zvonurile par să fie însoțite de detalii tehnice foarte amănunțite iar lansarea iPad 3 era așteptată încă din partea a doua a lui 2011, astfel încât informația pare destul de credibilă.

 

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.