Se lanseaza o platforma care sa ajute deopotriva utilizatorii de internet si site-urile e-commerce

Ve Interactive („Ve”), companie de tehnologie din UK cu un portofoliu de peste 10.000 de clienți la nivel global, lansează astăzi serviciul automatizat  de tip SaaS, o platformă independentă care vine atât în întâmpinarea utilizatorilor de internet, cât și a întreprinderilor mici și mijlocii (IMM) cu prezență online. Compania Ve, cu o cifră de afaceri pe piața românească de 10,1 milioane de lei în 2016, și-a pornit activitatea în țară de peste un an, când a deschis un birou la Cluj, unde lucrează acum 65 de angajați. Au urmat birouri la București și Budapesta și vor mai fi deschise puncte de lucru în Bulgaria, Serbia, Croația, Moldova și Ucraina. Scopul companiei pe termen lung este de a transforma Clujul într-un hub de suport pentru Europa de Est.

Platforma SaaS oferă magazinelor de e-commerce un control complet a interacțiunii cu vizitatorii de pe site și a campaniilor de remarketing prin e-mail. Un avans în automatizare, această tehnologie intuitivă permite personalizarea completă și este accesibilă și pe dispozitive mobile. Modulul de raportare integrat (dashboard) permite monitorizarea în timp real a performanței. Toate aceste caracteristici înseamnă că IMM-urile cu prezență online vor deveni de acum capabile să implementeze cu ușurință tehnologii de creștere a ratei de conversie și vor economisi nenumărate ore în conceperea campaniei și a managementului. Cu numai câteva click-uri, se vor putea configura campaniile de marketing, cu control asupra design-ului, mesajelor și functionalității soluțiilor.

Tehnologia din marketing trebuie să devină inteligentă și capabilă să înțeleagă fiecare utilizator în parte și fiecare companie care face vânzări online. Credem că prin cercetările noastre putem să-i ajutăm pe utilizatori să eficientizeze comerțul online prin integrarea acestui „shopping assistant” care-i ajută să găsească produsele și serviciile de care au nevoie, iar acest lucru îi ajută și pe cei care fac comerț online să aibă vizitatori relevanți pe site-uri și aplicații”. Andrew Metcalfe (CTO VE Global).

Modelul de comision cu plata în funcție de perfomanță (CPA) face ideală această soluție pentru start-up-uri, IMM-uri și companii în dezvoltare, întrucât comisionul este taxat numai pentru fiecare vânzare convertită prin soluțiile Ve. Oferta unică este alimentată de resursele de date extinse ale Ve, care urmărește zilnic miliarde de date și întocmește analize complexe ale comportamentului utilizatorului și activității online, pe care le convertește în afișarea inteligentă a caracteristicilor relevante și a mesajelor.

 „Datele noastre arată că 76 % din vânzări se pierd la faza de finalizare a comenzii, dar cu mult mai mulți vizitatori abandonează înainte de acest pas. Platforma SaaS Ve pune la dispoziția brandurilor tinere și motivate o tehnologie de conversie premium, permițându-le să-și gestioneze singure campaniile de conversie, precum și de a-și dezvolta afacerile mai repede.” David J. Brown (CEO și cofondator Ve Interactive)

Platforma independentă a Ve este acum disponibilă prin toate platformele e-commerce, în diverse regiuni.

Serviciile Ve sunt disponibile în România începând cu ianuarie 2016 și deja un număr mare de clienți au adoptat aceste soluții, observând o creștere cu până la 25% a ratei de conversie. Comerțul online a suferit în ultima perioadă din cauza soluțiilor de tip Pop-up care au generat o reacție adversă din partea cliențiilor. Prin introducerea soluțiilor Ve care oferă o alternativă mult mai estetică și neintruzivă precum și automatizarea acestei tehnologii ne dorim să sprijinim companiile de toate mărimile și din toate domeniile prin creșterea eficienței afacerilor de tip e-commerce și mai mult decât atât, creșterea veniturilor lor.” Toma Matei (Head of Commercial Eastern Europe)

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.