Te afli aici: Acasa » Știință & IT » Startup Weekend Timisoara, editia a IV-a: de la idee la startup in doar 54 de ore

Startup Weekend Timisoara, editia a IV-a: de la idee la startup in doar 54 de ore

Timișoara Startup Hub împreună cu Asociația Banat IT organizează cea de­a patra ediție a evenimentului „Startup Weekend Timișoara”. Evenimentul va avea loc în perioada 8 ­- 10 mai, în noua locație pentru oameni creativi, Ambasada.

Evenimentul se adresează celor cu interes în programare, design sau marketing și cu spirit antreprenorial, deopotrivă. Participanții vor avea la dispoziție 54 de ore pentru a ajunge de la idee la produs, prin parcurgerea unor pași esențiali în construirea unei afaceri: generarea de model de business, validarea din partea clienților, livrarea unui demo funcțional ș.a.

Conceptul Startup Weekend vizează, în mod predominant, crearea startup­urilor în domeniul serviciilor și produselor IT & tech.

Startup Weekend este un eveniment­concept de origine americană, care a fost implementat în peste 100 de țări. În România, evenimentul a fost organizat cu succes în mai multe locații, printre care se regăsesc Timișoara, Iași, Cluj, Brașov, Mureș și Oradea.

„Am învățat foarte multe din cele trei ediții anterioare, atât de la participanți și mentori, cât și de la întreaga echipă de organizare. Pentru ediția de anul acesta am pregătit un mix între o locație care inspiră creativitate, mentori remarcabili, participanți energici, gadget­uri cool și multă distracție!”, spune Andrei Cosmin Munteanu, coordonatorul evenimentului.

Startup Weekend Timișoara vine în sprijinul antreprenorilor aspiranți cu mentori care au parcurs deja călătoria antreprenoriatului în domeniul tech și nu numai. Printre aceștia se numără atât profesioniști și antreprenori locali, cât și de peste hotare: Călin Brandabur, Irina Marinescu, Silviu Runceanu, Alexandru Roja, Dwight Dunning, Stephanie Mitchell, Guido Giordano, Milan Steskal.

Una dintre atracțiile tehnologice ale evenimentului va fi imprimanta Symme3D, proiect personal al unuia dintre mentorii cu expertiză tehnică, Călin Brandabur.

Cele mai curajoase și promițătoare proiecte din cadrul competiției vor fi premiate.

Prețul biletelor diferă în fucție de domeniul de specialitate al participanților. Studenții beneficiază de o reducere de 60%. Pentru înscrieri și mai multe informații, vă rugăm accesați site­ul oficial al evenimentului: http://bit.ly/swtimisoara4

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus