Te afli aici: Acasa » National » Startup Weekend Timișoara III: un weekend pentru a lansa o afacere în IT

Startup Weekend Timișoara III: un weekend pentru a lansa o afacere în IT

In perioada 14-16 noiembrie, Timișoara Startup Hub va organiza cea dea treia ediție Startup Weekend, un eveniment destinat antreprenorilor pasionaților de IT unde au la dispoziție 54 de ore pentru a lansa un startup de succes!

Startup Weekend este o rețea globală de antreprenori care au misiunea de a educa și inspira oamenii care au o idee de afacere cu aplicabilitate în IT, dar nu știu cum să o pună în practică.

Ajuns la cea dea treia ediție, evenimentul urmărește să atragă aproximativ 70 entuziaști care nu doar vor învăța, ci își vor și valida propria idee de afacere. Networkingul și aprofundarea conceptelor de business se regăsesc pe lista de priorități.

Pe parcursul întregului weekend, participanții vor beneficia de mentorat din partea specialiștilor pe partea de business, IT, marketing și design. Fondatori ai unor startupuri IT de

succes precum și profesori din Marea Britanie, Grecia, Italia și România vor împărtăși din

experiența lor. Printre aceștia se regăsesc: Pekka Abrahamsson, Grigoris Chatzikostas (Fractal), Josef Dunne și Mayel de Borniol (Babelverse), Kumaran Veluppillai (Lean Startup),

Evgenios Skitsanos (Skitsanos Inc), Adela Cristea (Ascent Grup), Otilia Otlacan (Reddit Inc),

Tudor Bastea și Florin Cornianu (123Contact Form).

Participanții vor primi un cadou de participare și le vor fi asigurate masa, racoritoarele și cafeaua pentru întregul weekend. Limba oficială a evenimentului este limba engleză.

Toate proiectele vor fi evaluate la sfârșitul evenimentului, cele mai promițătoare dintre ele fiind premiate și încurajate pentru discuții cu potențiali investitori.

Vlad Isac, unul dintre organizatori, spune despre eveniment: “Scopul nostru este de a aduce

în același spațiu și timp oameni pasionați și creativi care să lucreze, să învețe și să formeze legături pentru ași realiza potențialul și a ajunge la un rezultat clar: un startup.”

Pentru înscrieri și mai multe informații, vă rugăm accesați:

http://www.up.co/communities/romania/timisoara/startupweekend/4585

https://www.facebook.com/StartupWeekendTimisoara?fref=ts

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus