Te afli aici: Acasa » Știință & IT » Vizibilitatea brandului tau creste cu ajutorul email marketingului

Vizibilitatea brandului tau creste cu ajutorul email marketingului

            Fiecare companie de pe piață țintește spre a fi un brand – unul cât mai vizibil, deoarece acest lucru a fost considerat a fi cheia succesului în afaceri de-a lungul timpului. A avea un produs sau un serviciu, care cel mai probabil este similar cu altele de pe piață, va genera rezultatul  dorit, și anume maximizarea profitului, numai dacă este supus procesului de branding. Ce presupune acest lucru? Brandingul presupune utilizarea unor tactici, instrumente și metode prin care o organizație comunică publicului său cu scopul de a se diferenția și de a transmite semnificații pozitive. Mai mult, brandingul are rolul de a construi o relație de lungă durată între un producător, o companie, un produs sau un serviciu și potențialii clienți (publicul țintă).

            Există o concepție conform căreia brandul se rezumă la un nume bine ales, un slogan convingător, un logo interesant și o paletă de culori aleasă cu atenție. Este adevărat că acestea sunt elementele de identitate ale brandului și au o importanță sporită, însă în esență, brandul se constituie prin îmbinarea armonioasă a percepției pe care tu dorești ca publicul să o aibă asupra companiei/produselor tale, cu cea pe care acesta și-a format-o deja.

            Majoritatea companiilor includ în strategia lor de branding realizarea unui website datorită avantajelor pe care le prezintă. Acesta poate fi accesat în permanență, de oricine și de oriunde și conține informații ce pot fi actualizate constant. Cea mai bună soluție de a promova un site web este serviciul de email marketing deoarece un template email poate reflecta foarte bine aspectul general al site-ului, se poate realiza cu aceleași fonturi și aceleași culori și va conține elementele care conferă identitate companiei: logo-ul și sloganul. Aceleași elemente pot fi utilizate pentru crearea unui formular personalizat sau pentru landing page. Pe de altă parte, o campanie email permite personalizarea mesajului și a tonului folosit. Un template coerent, cu o abordare potrivită poate oferi o imagine de ansamblu asupra brandului tău.

Pentru mai multe informații sau oferte personalizate puteți contacta oricare dintre consultanții noștri dedicați acestui serviciu.

Echipa Marketing Office

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus