Te afli aici: Acasa » Stiri externe » INTERNAŢIONAL / Hillary Clinton cere tuturor sirienilor să-l părăsească pe Bashar al-Assad

INTERNAŢIONAL / Hillary Clinton cere tuturor sirienilor să-l părăsească pe Bashar al-Assad

INTERNAŢIONAL / Hillary Clinton cere tuturor sirienilor să-l părăsească pe Bashar al-Assad

Secretarul de stat american Hillary Rodham Clinton lansează tuturor sirienilor militari sau oameni de afaceri care încă îl mai sprijină pe preşedintele Bashar al-Assad apelul de a-şi părăsi liderul, transmite Associated Press.

Dna Clinton a menţionat duminică, la o conferinţă de presă în Maroc, că are un mesaj pentru toţi aceştia. Cu cât mai multă vreme suportaţi campania de violenţe a regimului împotriva fraţilor şi surorilor voastre, cu atât mai mult vă va păta aceasta onoarea. Dacă veţi refuza să sprijiniţi regimul sau să luaţi parte la acţiunile sale… concetăţenii voştri vor saluta ca pe nişte eroi, a spus secretarul de stat al SUA. Activiştii estimează că circa 7.500 de persoane au murit în cele 11 luni de la declanşarea revoltei împotriva lui Bashar al-Assad. Oficiali americani, europeni şi arabi încearcă să dezvolte o strategie unificată de înlăturare a lui Assad de la putere.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus