Români la Târgul Internațional Agricol de la Hódmezövásárhely, Ungaria

În perioada 2-4 aprilie 2024, s-a desfășurat a XXXI-a  ediție a Târgului Internațional Agricol de la Hódmezövásárhely. Acesta este cel mai mare târg agricol și zootehnic din Ungaria. La această amplă manifestare economică a participat și consulul general al României la Szeged, Florin Vasiloni, alături de numeroase oficialități.
La standuri au fost prezente companii românești și producători din România. De asemenea, mulți români din România au vizitat acest târg, la care au participat peste 50.000 de vizitatori, conform organizatorilor.
În zona expozițională au putut fi admirate cele mai frumoase rase de animale domestice: vaci, vite, cai, porci, oi, capre, păsări de curte, iepuri și multe altele.
În sălile de expoziție și în zona deschisă au fost prezente numeroase companii și producători profesioniști, din Ungaria, România, din alte state ale Uniunii Europene, SUA, Canada etc., care au expus tehnologii inovative de creștere a animalelor, produse de uz veterinar, inseminare artificială, embrioni și material seminal, precum și utilaje agricole performante.
Manifestarea a cuprins o mulțime de conferințe, spectacole și programe pentru publicul larg (concursuri hipice, conducere de trăsuri, expoziții și concursuri ale diverselor rase de animale și multe alte activități.
Daniela Florian

Related posts