Un an de la casatoria printului William cu Kate, fara greseli

Prinţul William şi soţia lui, Kate Middleton, au reuşit să aibă un prim an de căsătorie fără greşeală, afirmă toţi comentatorii vieţii regale britanice, iar ţara nu aşteaptă acum decât naşterea unui moştenitor, relatează AFP.

Nunta de pe 29 aprilie 2011 a prinţului William, al doilea în ordinea succesiunii la tron, cu Kate, a salvat imaginea monarhiei în rândurile publicului, spune comentatorul vieţii familiei regale, Robert Jobson, într-un interviu acordat AFP. Ducele şi ducesa de Cambridge – numele oficiale ale tinerilor căsătoriţi – vor sărbători prima lor aniversare în mod privat, a anunţat un purtător de cuvânt al palatului.

Vor fi însă în centrul atenţiei începând din iunie, de la ceremoniile dedicate jubileului de diamant, care marchează 60 de ani de domnie ai reginei Elisabeta a II-a. Biograful Andrew Morton remarca acum un an că, în cazul în care Kate nu rămâne însărcinată în primele nouă luni, va fi altfel decât în 200 de ani de tradiţie monarhică. Însă William a spus clar de la început că va face lucrurile în ritmul lui, aminteşte Robert Jobson. În ceea ce o priveşte, Kate, 30 de ani, ar vrea să-şi mărească familia cât de repede se poate. Este de opt ani cu William şi este fără îndoială îndrăgostită de el, adaugă Jobson.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.