Te afli aici: Acasa » Timp Liber » B.U.G. Mafia la Romexpo: doua categorii de bilete sunt sold out!

B.U.G. Mafia la Romexpo: doua categorii de bilete sunt sold out!

 

Vineri, 29 Iulie, B.U.G. Mafia îți așteaptă din nou fanii la Romexpo, în aer liber, pentru un concert așa cum trupa ne-a obișnuit deja: o producție masivă, cu ecrane mari și conținut video pe toată durata showului și, bineînțeles, cu multe hituri.

 

„S-a stabilit” și „s-a demonstrat” încă o dată anul trecut, când B.U.G. Mafia a făcut cel mai mare headline show din pandemie în România: cand #CeaMaiTareTrupa isi strange #CeiMaiTariFani, iese cel mai mare haos din țară. Pentru cei care nu vor să rateze show-ul de anul acesta, biletele se găsesc în continuare pe bilete.bugmafiaoficial.ro și în rețeaua iaBilet.ro.

Categoria VIP este deja sold out, iar biletele din earlybird de la categoria A (din fata scenei) s-au epuizat si ele, in prezent fiind disponibile la pretul de presale.

De asemenea, au mai rămas câteva zile în care fanii trupei pot cumpăra bilete la preț de earlybird la categorile B și C, urmând ca la finalul săptămânii prețurile să crească la pragul de presale. Numărul biletelor din Cat A și Cat B este limitat.

Biletele au următoarele prețuri: Categoria B earlybird 99 lei, Categoria C earlybird 79 lei, iar în presale costă 149 lei (Categoria A), 119 lei (Categoria B), și 89 lei (Categoria C). La intrare, în limita disponibilității, biletele vor costa 180 de lei, 140 de lei și 100 de lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Acces nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandăm ca persoanele sub 18 ani să fie însoțite de un adult.

Organizatorii vor pune la dispoziție suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile. Recomandăm totuși să veniți la concert din timp și nu înainte de ultima trupă. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scenă a trupei, când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.

Vă rugăm să consultați programul final cu 3 zile înainte de eveniment pe bestmusic.ro și pe Facebook event.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by KISS FM

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus