Te afli aici: Acasa » Timp Liber » Cargo, Bucovina și Timpuri Noi – Bucharest Metal Nights

Cargo, Bucovina și Timpuri Noi – Bucharest Metal Nights

 

Cargo, Bucovina și Timpuri Noi vă așteaptă la o nouă ediție Bucharest Metal Nights pe 21 iulie la Arenele Romane, în aer liber. La Aproape 10 ani de la precedenta ediție, METALHEAD repornește seria de concerte cu trupe locale de calibru sub egida Bucharest Metal Nights.

Cargo și Bucovina cântă pentru prima oară pe aceeași scenă, pregătind două showuri de excepție cu multe surprize! Dacă an de an v-am obișnuit cu câte un show mare Cargo și un show mare Bucovina, anul acesta le-am unit.

1. PROGRAM

18:00 – Open Doors

18:30 – 19:30 – Timpuri Noi

20:00 – 21:00 – Bucovina

21:30 – 23:00 – CARGO

2. REGULI DE ACCES

Accesul în incinta Arenelor Romane se face începand cu ora 18:00 iar concertele încep la ora 18:30. După deschiderea porților, puteți sosi la orice oră doriți pentru a vă vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.

Pentru toate categoriile de bilete, accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Este interzis accesul cu: sticle, conserve; mancare sau băuturi de orice fel; artificii, arme, obiecte periculoase; obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser); umbrele; aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil); aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale; animale de companie; persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

Organizatorii informeaza publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

3. ACCESUL COPIILOR

– Copiii sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valid

– Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.

– Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție, zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

4. CATEGORII DE BILETE ȘI BRĂȚĂRI

– Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

– Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

– Posesorii de bilete la categoriile „VIP” și „Golden Circle”, vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care au bielete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria Acces General nu vor primi brățară la acces.

– Categoria „VIP” – Cu loc în sectoarele K și E, vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care și-au cumpărat bilet precum și în zonele „Golden Circle” și Acces General.

– Categoria „Golden Circle” – fără loc, în fața scenei, vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care și-au cumpărat bilet precum și în zona „Acces General”. Nu vor avea acces în zona „VIP”.

– Categoria „Acces General” cu loc în Arena mai puțin sectoarele K și E și fără loc în spatele categoriei Golden Circle, nu vor primi brățări, nu vor avea acces în zona VIP și Golden Circle.

5. BILETE

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

– Golden Circle – 99 lei  (fără loc, în fața scenei) în earlybird și 109 în presale și Acces General (cu loc sau fără loc în Arena) – 69 lei în earlybird și 79 în presale

– Golden Circle – 150 lei și Acces General – 100 lei – la intrare

Biletele VIP costă 149 de lei și sunt aproape de scenă în sectoarele K și E ale Arenelor Romane. La intrare acestea vor costa 180 lei.

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

La minim 4 bilete cumpărate aveți discount 10%

Un eveniment METALHEAD și BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus