Te afli aici: Acasa » Timp Liber » Carla’s Dreams, Irina Rimes și The Motans – The Concert

Carla’s Dreams, Irina Rimes și The Motans – The Concert

 

CARLA’S DREAMS, IRINA RIMES și THE MOTANS cântă pe 30 iulie 2022 la Romexpo în cadrul evenimentului The Concert. În deschidere vor cânta: ADI, Erika Isac, Yuka și Rareș.

După o pauză de doi ani evenimentul a fost în sfârșit reprogramat în 2022 iar trei dintre cei mai mari artiști locali ai momentului vor urca pe aceeași scenă.

Concertul are loc în Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expoziției, începând cu ora 17:30 iar concerteleî de la ora 18:00. După deschiderea porților puteți sosi la orice oră doriți pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc în aer liber.

REGULI DE ACCES

Este interzis accesul cu: sticle, conserve; mâncare sau băuturi de orice fel; artificii, arme, obiecte periculoase; obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser); umbrele (în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine); aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil); aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale; animale de companie; persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

PROGRAM

OPEN DOORS 17:30

18:00 – 19:00 – Opening Acts
19:20 – 20:20 – Irina Rimes
20:40 – 21:40 – The Motans
22:00 – 23:00 – Carla’s Dreams

ACCESUL COPIILOR

– Copiii sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valid

– Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.

– Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără caști de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

Categorii de bilete și brățări

– Accesul în spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

– Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Posesorii de bilete la categoriile Lounge, VIP (A) și Fan Zone (B) vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la Acces General (C) nu vor primi brățară la acces.

– Categoria Lounge – aproape de scenă, pe platformă la înălțime, cu locuri la canapele și bar separat

– VIP (A) – în picioare, în fața scenei; posesorii de biletele la VIP (A) au voie și în categoriile Fan Zone (B) și Acces General (C) dar nu au voie la Categoria Lounge

– Fan Zone (B) – în picioare în spatele categoriei VIP (A). Posesorii de bilete la categoria Fan Zone (B) nu au voie să intre la categoria Lounge și categoria VIP (A), dar au voie la categoria Acces General (C).

– Acces General (C) – în picioare în spatele categoriei Fan Zone (B) . Posesorii de bilete la categoria Acces General (C) nu au voie să intre la nicio altă categorie.

BILETE:

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri:

Presale:

– VIP 219 lei

– FAN ZONE 139 lei

– ACCES GENERAL 99 lei

Biletele Lounge costă 259 de lei și sunt aproape de scenă, pe platformă la înălțime, cu locuri la canapele și bar separat. Doar 199 de locuri.

În ziua concertului biletele vor costa 250 de lei VIP, 170 de lei Fan Zone și 130 de lei Acces General.

La prețurile tuturor biletelor se adaugă comisionul de procesare de 10 lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts și Global Records powered by KISS FM

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus