Concert Phaser- Joi la Scottish Pub Timisoara

Cea mai adorata trupa live din vestul tarii, urca pe scena din Scottish Pub, joi 11 octombrie 2012. Timisoara se simte pop rock pe acordurile celor mai tari cover-uri, alaturi de trupa Phaser si frumoasa vocalista Carina Dumitru!
Trupa Phaser s-a infiintat in anul 2007, iar prima aparitie publica a fost cu ocazia zilei de 8 martie! Ziua s-a dovedit cu noroc, iar succesul constant al trupei pe scenele din vestul tarii sunt dovada incontestabila a talentului impartasit de membrii trupei.

Phaser inseamna Radu la bass,Cori la chitara, Luci la clape, Arny la tobe si frumoasa Carina – voce & “portavoce” :)Carina se descrie ca fiind distractiva, nebuna si indragostita. Indragostita de muzica, binenteles!
Trupa se pregateste de lansarea primului single oficial, care abia asteapta sa vada lumina difuzoarelor. In urma cu o saptamana trupa a realizat sedinta foto pentru promovarea noului single, sedinta ce s-a desfasurat cu usile inchise. Totusi, avem cateva imagini strecurate de Carina pe pagina de facebook, care o infatiseaza intinsa pe un pian. Ne ramane sa asteptam lansarea noului single si pana atunci sa ne distram la maxim joi in Scottish Pub alaturi de Trupa Phaser! Fii si tu prieten cu Phaser pe pagina http://www.facebook.com/TrupaPhaser

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.