Te afli aici: Acasa » Timp Liber » Fely&The Band in Jazzissimo Lounge

Fely&The Band in Jazzissimo Lounge

În Jazzissimo Lounge, clubul unde stilul poartă butoni de jazz cu cristale Swarowski, veţi asculta  vocea care va reprezenta Timişoara la competiţia Vocea României. Vineri, 13 iulie 2012, de la ora 22,30, la Jazzissimo în Bastionul Timişoarei concertează Fely&The Band, un eveniment realizat în parteneriat cu Banat Car BMW Timişoara.

Vino să vezi ce votezi la toamnă! Timişoara prinde glas la Vocea României. Fely începe pianissimo, continua bellissimo şi ne duce altissimo. Start din Jazzissimo. Band-ul îi are în componenţă pe Fely (voce), Horea Crişovan (chitară şi voce) şi Florin Cvasa (percuţie şi voce).

„Proiectul a luat fiinţă în 17 decembrie 2010 dintr-o joacă. De atunci, Fely&The Band e pe buzele timişorenilor drept cel mai de succes proiect de cover-music al momentului. Umple săli de club şi oferă exemple de interpretare scenică, experimentate apoi şi de alţii cu succes. În ultima perioadă, Fely&The Band are şi piese proprii ce vor fi produse şi promovate la nivel naţional. În decursul ultimului an, Fely&The Band a avut ca invitaţi prieteni dragi cu care a apărut pe scenă, precum Silviu Paşca, Alin Stoianovici, Anastasia Sandu, şi are în plan să mai colaboreze cu nume care spun ceva în muzică şi de acum încolo. Fely&The Band este un Open Project pentru muzicienii sau muzicanţii “dotaţi” cu bun simţ muzical. Muzicienii din proiectul  Fely&The Band recunosc că sunt influenţaţi foarte mult de locul în care cântă şi de oamenii care vin la spectacol. Aşadar, nu e o trupă “tonomat”. ci o formaţie în continua evoluţie, aflată în mijlocul experimentului muzical de super-quality. Fely&The Band încearcă să se adapteze la locul în care concertează şi să dea nuanţe diferite cântecelor pe care le interpretează în manieră originală. De aceea, concertul de la Jazzissimo Lounge  va fi într-o oarecare măsură diferit ca stare de cele dinainte”, declară protagoniştii proiectului muzical.

Rezervări de locuri pentru concert se pot face telefonic, la numărul 0356/ 809929.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus