Festivalul Rachiului de la Sanpetru Mare, la a doua editie

      Puteam, oare, să vă ascundem că la Sânpetru Mare dau deja în clocot cazanele de rachiu? V-aţi fi supărat pe noi… Aşa că vă anunţăm din timp, vedeţi cum vă faceţi agenda sâmbătă 15.09.2012! Pentru că de la ora 15:00 vă aşteptăm cu specialitati la grătar, fasole la ceaun, gulaş şi bineînţeles, pahare pline, la cea de-a doua ediţie a „Festivalului Rachiului ”!  

     Evenimentul este organizat şi finanţat de Primăria comunei Sânpetru Mare, Uniunea Sârbilor din România, precum şi de câţiva „păcimaşi” sponsori.

     Bineînţeles că paharele se golesc mai cu efect când ai parte şi de câta program, că doar aşa e la momentele ale faine! Pentru concursul „ Cel mai bun rachiu ”, înscrierea concurenţilor se va face la organizatori, în ziua festivalului,  până la ora 15:00. Singura condiţie- rachiul să fie din prune! După ce mai prinde ceva znagă asistenţa, contăm pe o concurenţă de nedescris la concursurile de jocuri săteşti precum „Tragerea de funie”, „Aruncarea bolovanului” sau „Alergatul  în sac”. Cât despre programul artistic… o să fie „iuriş”! Vin la festival ansamblurile AKUD Mladost Timişoara, Plavi Delia Sânpetru Mare, precum şi ansambluri din Srpska Crnja şi Dolove (Serbia), precum si renumitii trubaci-fanfara din Nis, Serbia. Punctul forte al spectacolului- un concert extraordinar al lui Darko Filipovic – Zvezda Granda!

 

     Doar un lucru vă mai spunem, nimeni nu scapă „nepremiat”! Mai ales concurenţii!!!

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.