Flight Festival 2024

 

James Arthur, Subcarpați, Deliric x Silent Strike w/ Muse Orchestra și Mario Fresh sunt primii artiști anunțați la FLIGHT FESTIVAL, în 21-23 iunie, la Muzeul Satului Bănățean, un loc de poveste care va fi transformat în centrul distracției timp de trei zile.

FLIGHT FESTIVAL se pregătește să surprindă din nou în 2024. După ediția trecută în care cele trei festivaluri s-au unit sub umbrela District 2023, anul acesta Flight Festival revine cu forțe proaspete și anunță primul val de artiști.

James Arthur, cântărețul britanic adorat pentru vocea sa incredibilă și hiturile care îți fac inima să tresară, vine pentru prima dată în Timișoara. Acesta a cucerit topurile britanice cu al cincilea său album de studio, „Bitter Sweet Love”, al doilea album al artistului care ajunge pe primul loc. În total, cântărețul a obținut de patru ori discul de platină și de două ori discul de aur. Arthur a devenit celebru în 2012, când a câștigat cel de-al nouălea sezon al emisiunii de casting „The X Factor”.

Subcarpați, un mix exploziv între vechi și nou, folclor underground pe ritmuri de trip-hop, dubstep, hip-hop și dancehall, va fi din nou prezentă pe scena din Timișoara.

Deliric, geniul rap-ului românesc alături Silent Strike w/ Muse Orchestra reușesc sătransmită împreună o emoție incomparabilă care pătrunde adânc în sufletele ascultătorilor.

Mario Fresh, unul dintre cei mai populari artiști din România, cu un fan base impresionant și o serie de colaborări de succes, va aduce vibe-ul de vară prin piese sale.

De asemenea, scena Drum & Bass de la FLIGHT FESTIVAL este preluată de Magnetic, iar primul artist anunțat este Matrix & Futurebound, duoul care a lăsat o amprentă valoroasă pentru istoria Drum and Bass și a creat muzică semnificativă pentru ascultătorii acestul stil muzical din întreaga lume. Vino alături de noi pentru trei nopți de ritmuri necruțătoare și energie de neegalat.

FLIGHT FESTIVAL promite o experiență memorabilă, plină de artiști senzaționali, pregătiți să ofere un weekend exploziv de muzică și distracție, instalații inedite, zone de relaxare și activități pentru toate vârstele

Biletele sunt disponibile în reteaua iaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, EdenRed, UP sau prin Fan Courier oriunde în țară.

Daniela Florian

Related posts