Te afli aici: Acasa » Timp Liber » Made in TM pregateste cel de-al doilea eveniment anual de prezentare a trupelor timisorene

Made in TM pregateste cel de-al doilea eveniment anual de prezentare a trupelor timisorene

Made in TM pregătește cel de-al doilea eveniment anual de prezentare a trupelor timișorene, pe 5 și 6 septembrie 2014 la terasa D’arc de pe malul Begăi

 

Au fost trei zile consecutive de concerte în septembrie anul trecut, când pe cele două scene de pe barja de la D’arc pe Mal au cântat nu mai puțin de 18 trupe Made in TM, cu stiluri diferite, de la rock la folk, de la jazz la indie. Cu o logistică bine pusă la punct, evenimentul a oferit timișorenilor o incursiune în oferta muzicală live a orașului, care au putut aprecia peisajul muzical real al acestuia, și au (re)descoperit trupe de mare calitate pe care să le urmăreasca mai apoi.

La prima ediție, în 2013, timișorenii i-au putut asculta pe Arc Gotic, Brum, Burning Table, The Case, Era Ticăloșilor, Grave For Sale, Implant Pentru Refuz, JazzyBIT, Mădalin Luca, Methadone Skies, Mere, Misguided, Nomega, Ora H., Rubik’s Cube, Sebastian Spanache Trio, Secret Evil Project și Sonatic.

Fiecare concert a fost filmat și înregistrat și s-a concretizat într-un material de prezentare video pentru fiecare trupă în parte, ale căror costuri de realizare au fost suportate integral de către organizatori . Made in TM a oferit astfel artiștilor participanți o carte de vizita cu care să se poată prezenta apoi la promotorii și organizatorii de evenimente și să poată arăta oricui că pot fi mândri de ceea ce fac.

Tot cu această ocazie s-au pus și bazele unei comunități de industrii creative de sprijin pe orizontală, unde designeri, artiști vizuali, cameramani, sunetiști și editori au pus umărul pentru a crea un produs final de calitate incontestabilă.

Prima ediţie a evenimentului Made in TM a reprezentat o reuşită și prin faptul că acțiunea de  promovare a performanței locale – reprezentată la prima ediție de alpinistul Horia Colibășanu (foto mai jos) – a fost primită cu entuziasm de cei prezenți la eveniment.

 

Ediția Made in TM din 2014 este o vitrină de prezentare a ceea ce oferă scena locală anul acesta și o ocazie a comunității de a se întâlni, de a descoperi trupe noi și de a lua pulsul mișcării muzicale din Timișoara. Timp de două zile, 5 și 6 septembrie, pe cele două scene amenajate cu această ocazie pe barja terasei D’arc de pe malul Begăi, vor cânta trupe Made in TM care cu siguranță au ceva de arătat.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus