Te afli aici: Acasa » Timp Liber » Saptamana cafenelelor

Saptamana cafenelelor

Sâmbătă – 5 aprilie – ora 22 – Amplificat DJ Sets

 

DJ Rob Bankz

Prin seturi compuse din hiphop, electro și hituri actuale, DJ Rob Bankz a pus în mișcare metropole precum Amsterdam, Londra, Boston, New York, Hong Kong, Cracovia sau Shanghai. De 10 ani, acesta apare pe scenă în cluburi, la diferite evenimente și concerte. A câștigat titlul de German DMC Champion și care este campion mondial în turntablism.

Sunete din trecut sau de astăzi vor fi mixate și remixate cu precizie de Rob Bankz, iar împreună cu DJ Oof și DJ Faibo X, va deschide cea de-a zecea ediție a Cafékultour.

 

DJ Oof – www.oof.cx

Pentru că mixează în sunete, muzică şi în imagini din 2003, pentru că e în acelaşi timp „DJ audiovizual” şi „DJ realizator”, Oof este considerat primul DVJ francez. A produs peste 50 de „mashup-uri” care modernizează şi transformă ficţiunea şi documentarul în videoclipuri muzicale cu o sincronizare semnificativă.

În calitate de DJ a realizat zeci de mixtapes eclec¬tice rock-electro-soul-hip hop şi a programat peste 200 de seri pariziene. Este pasionat de cultura psihedelică hippie de la sfârşitul anilor 60 şi de difuzarea sa în rândul noilor generaţii.

 

DJ Faibo X vine din București, vine din sfera underground a hip-hop-ului românesc și este membru fondator al trupei U.S.M. (Underground Sound Masters). A colaborat printre altele cu renumiți artiști precum Loredana Groza, Zeppelin, Bitză, Raku, Pacha Man, Deliric, Cabron, Maximilian și susține cu succes petreceri de mainstream.

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus